• Home
  • Benro Master Gradual Grey ND8 Hard Edge filter

Benro Master Gradual Grey ND8 Hard Edge filter

€ 164,95
Op voorraad
SKU
6931747329953
Artikelomschrijving

De helft van deze filter houdt 3 stops licht tegen en heeft een harde overgang naar volledig transparant. Met een grijsverloopfilter kunnen bijvoorbeeld lichte, bewolkte luchten met meer doortekening gefotografeerd worden. De Benro grijsverloop-filters zijn gemaakt van HD-glas (Schott B270) en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een sp... Meer informatie

geen

De helft van deze filter houdt 3 stops licht tegen en heeft een harde overgang naar volledig transparant. Met een grijsverloopfilter kunnen bijvoorbeeld lichte, bewolkte luchten met meer doortekening gefotografeerd worden. De Benro grijsverloop-filters zijn gemaakt van HD-glas (Schott B270) en hebben een ULCA-coating.

Artikelomschrijving

De helft van deze filter houdt 3 stops licht tegen en heeft een harde overgang naar volledig transparant. Met een grijsverloopfilter kunnen bijvoorbeeld lichte, bewolkte luchten met meer doortekening gefotografeerd worden. De Benro grijsverloop-filters zijn gemaakt van HD-glas (Schott B270) en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Benro Master Gradual Grey ND8 Hard Edge filter

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice