Monthly Archives: Maart 2017

 1. Canon 5D Test Drive

  Canon 5D Test Drive

  Maak nu een testrit met een professionele Canon camera!

  Wil jij graag ervaren wat de 5D serie voor jou kan betekenen? Wij mogen van Canon 5 plaatsen weggeven voor de EOS 5D testdrive op 18 en 19 april!

  Op deze dag kan je ontdekken wat precies de verschillen zijn tussen de 5D serie modellen en kan je duidelijk, aan de hand van settings, zelf ervaren hoe de camera presteert. Dit zodat je altijd de juiste keuze kan maken. Deze testdag vindt plaats in Almere, je kunt kiezen tussen dinsdagmiddag 18 april of woensdagochtend of -middag 19 april.

  Heb je serieus interesse? Stuur ons dan een mail met je volledige naam, welke apparatuur je nu hebt en naar welke camera je interesse uitgaat.

  Benieuwd hoe de vorige editie was? Kijk dan snel op https://www.youtube.com/watch?v=naL05zzvfr4

  Lees verder »
 2. City Foto gaat samenwerking aan met CameraNU

  City Foto gaat samenwerking aan met CameraNU

  De beste online fotospecialist van Nederland investeert in de beste fysieke fotowinkel van Zuid-Nederland.

  Per heden heeft CameraNU.nl, gevestigd op Urk, een belang genomen in City Foto Eindhoven, die dit jaar zijn 85-jarig jubileum viert. Hierdoor ontstaat een unieke samenwerking.

  Het gezamenlijke doel is om de veeleisende fotohobbyist zowel online als offline de beste service te kunnen bieden. De kennis, ervaring en de locatie van City Foto is voor CameraNU.nl een bepalende factor. Hiermee kan CameraNU.nl zijn onlineklanten in een fysieke winkel in Zuid-Nederland optimaal van dienst zijn. Daarnaast vergroot City Foto zijn online vindbaarheid. Beide bedrijven profiteren dus van de samenwerking en kunnen zo verder groeien.

  Vanaf heden wordt een start gemaakt om de beide winkels administratief aan elkaar te koppelen waarna de consument optimaal gebruik kan maken van de voordelen van beide bedrijven. City Foto blijft onder dezelfde naam en directie de bedrijfsvoering uitoefenen.

  City Foto, een familiebedrijf van de Eindhovense familie Hendrikx, is gevestigd op de Stratumsedijk 3 te Eindhoven en heeft 10 medewerkers in dienst. Het is opgericht in 1932. De directie wordt gevoerd door Martijn en Liesbeth Sturkenboom-Hendrikx.

  CameraNU.nl is in 2003 opgericht door Johan van Slooten en Wilco de Vries. Het online fotografiebedrijf uit Urk maakt sindsdien een stormachtige groei door en heeft inmiddels 89 medewerkers in dienst. Daarnaast heeft CameraNU.nl een grote fysieke fotowinkel op Urk.

  Beide winkels zijn dealer van alle grote fotografiemerken en bieden zowel de hobbyfotograaf als de professional keuze uit een voorraad van meer dan 40.000 artikelen.

  Lees verder »
 3. Nieuwe site online

  Nieuwe site online

  Vanaf vandaag is de nieuwe webshop online, we wensen je veel winkelplezier. De site zal de komende tijd nog verder verbeterd worden, met uitgebreide zoekfuncties bijvoorbeeld. Mocht je vragen of suggesties hebben dan horen we dat graag!

  Lees verder »
 4. FujiFilm GFX leverbaar!

  FujiFilm GFX leverbaar!

  De FujiFilm GFX systeemcamera is nu te bewonderen bij City Foto! Tevens hebben wij diverse objectieven en accessoires op voorraad.

  Pure perfectie, onvoorstelbaar detailrijk en onbeperkte creatieve mogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. De GFX 50S middenformaat systeemcamera beschikt over een grote FUJIFILM G Formaat sensor met een formaat van 43.8 x 32.9mm waarop 51.4 Megapixels zijn geplaatst en waarmee ieder detail haarfijn kan worden vastgelegd. Het oppervlak van deze sensor is daarmee ongeveer 1.7x groter dan de huidige compact full frame sensoren.

  Lees verder »
 5. Winnaar fotowedstrijd Portret

  Winnaar fotowedstrijd Portret

  Wij feliciteren de heer Toon Vogels van harte met het winnen van onze fotowedstrijd van februari! We vonden dit schitterende portret de mooiste foto van alle inzendingen op Instagram en Facebook. We verwelkomen hem graag snel in de winkel om iets leuks uit te zoeken met zijn gewonnen waardebon.

  Wil je ook kans maken op een City Foto waardebon twv €85? Volg ons dan op Instagram of Facebook, we hebben dit jubileumjaar iedere maand een fotowedstrijd, telkens met een ander thema.

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice