Monthly Archives: April 2017

 1. Sony A9 aangekondigd

  Sony A9 aangekondigd

  Sony heeft een spectaculaire nieuwe camera aangekondigd, de Sony A9!

  Deze nieuwe professionele systeemcamera biedt veel indrukwekkende mogelijkheden zoals supersnel continu fotograferen zonder blackouts tot 20 fps, 60 AF-tracking berekeningen per seconde, een maximale sluitertijd van 1/32.000 sec, nieuwe 35-mm full-frame beeldsensor en processor en nog veel meer. Door deze verbeteringen heb je met de A9 een camera in handen die kan concureren met de Nikon D5 en Canon EOS 1DX mk II. We verwachten de camera in juni te kunnen leveren, een body zal rond de €5300 kosten.

  Lees verder »
 2. Canon 5D Test Drive

  Canon 5D Test Drive

  Maak nu een testrit met een professionele Canon camera!

  Wil jij graag ervaren wat de 5D serie voor jou kan betekenen? Wij mogen van Canon 5 plaatsen weggeven voor de EOS 5D testdrive op 18 en 19 april!

  Op deze dag kan je ontdekken wat precies de verschillen zijn tussen de 5D serie modellen en kan je duidelijk, aan de hand van settings, zelf ervaren hoe de camera presteert. Dit zodat je altijd de juiste keuze kan maken. Deze testdag vindt plaats in Almere, je kunt kiezen tussen dinsdagmiddag 18 april of woensdagochtend of -middag 19 april.

  Heb je serieus interesse? Stuur ons dan een mail met je volledige naam, welke apparatuur je nu hebt en naar welke camera je interesse uitgaat.

  Benieuwd hoe de vorige editie was? Kijk dan snel op https://www.youtube.com/watch?v=naL05zzvfr4

  Lees verder »
 3. Uitslag Instagram wedstrijd Arcitectuur

  Uitslag Instagram wedstrijd Arcitectuur

  Het is weer tijd voor een nieuwe fotowedstrijd! Voor maart hebben we een wat technischer thema gekozen: architectuur. Lichtval, perspectief en vooral het lijnenspel zijn daarbij zeer belangrijk.
  Verras ons met je mooiste architectuurfoto, tag 'm met #mijncityfoto_architectuur en win een City Foto waardebon twv €85!

  We maken de uitslag zaterdag 1 april bekend.

  Bekijk de wedstrijd hier op Instagram

  Lees verder »
 4. Winnaar fotowedstrijd Architectuur

  Winnaar fotowedstrijd Architectuur

  Er waren zo veel mooie architectuurfoto's ingestuurd dat het even duurde voor we eruit waren welke de beste inzending was van onze fotowedstrijd van maart... Mitchell van Eijk is uiteindelijk de winnaar geworden met deze prachtige foto van station Luik, gefeliciteerd!

  Bekijk hier alle inzendingen op Instagram.

  Wil je ook een City Foto waardebon winnen twv €85? Houd ons dan in de gaten op Facebook of Instagram. In april volgt er weer een nieuwe wedstrijd!

  @mitchellvaneijk

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice