Monthly Archives: Mei 2017

 1. Doe mee aan onze fotowedstrijd

  Doe mee aan onze fotowedstrijd

  Het seizoen van de kampioenschappen en sporttoernooien is weer aangebroken! Deel met ons je foto's van de mooiste overwinning, het meest dramatische moment of de knapste aktie en win een City Foto waardebon twv €85

  Tag je foto op Instagram of Facebook met #mijncityfoto_sport , de uitslag wordt donderdag 1 juni bekend gemaakt.

  Lees verder »
 2. Sony Zeiss Stadswandeling

  Ben je ook nieuwsgierig naar de Zeiss Batis en Loxia objectieven voor de Sony A7 serie? Of zou je graag eens een Sony A7s II of A7r II uitproberen, met een Zeiss of Sony lens? Doe dan mee met onze Sony/Zeiss stadswandeling op zaterdag 6 mei! Houd de website of nieuwsbrief in de gaten, zodra het mogelijk is je op te geven volgt daar bericht.

  Een ervaren gids laat je alle interessante plekjes van de Eindhovense binnenstad zien en weet daar leuke dingen over te vertellen. Tijdens deze wandeling heb je de mogelijkheid de diverse aanwezige camera's en lenzen uit te proberen. Tevens zal Sony ambassadeur Albert Dros en een Zeiss vertegenwoordiger meelopen die je alles kunnen vertellen over deze apparatuur. De wandeling duurt ongeveer drie uur en start bij ons in de winkel, waar de koffie altijd voor je klaar staat.

  Heb je al een Sony A7-serie camera? Neem deze dan mee. Heb je een camera van een ander merk/type en zou je graag bijvoorbeeld een Zeiss Milvus, Otus, Classic of Touit uitproberen? Geef dit dan aan, dan zorgt Zeiss dat er een objectief aanwezig is die op jouw camera past.

  Lees verder »
 3. Winnaar Instagram wedstrijd april

  Winnaar Instagram wedstrijd april

  Met deze kleurrijke en sfeervolle foto van de bluebells in het voorjaarsbos in Greg Corcoran de winnaar geworden van onze 'Lente' fotowedstrijd! We zien hem graag snel in de winkel om iets leuks uit te zoeken met de gewonnen waardebon.


  Wil je ook graag een City Foto Waardebon twv €85 winnen? Volg ons dan op Instagram en doe mee met onze fotowedstrijden, iedere maand met een ander thema!

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice