Monthly Archives: Juni 2017

 1. Canon introduceert twee nieuwe reflexcamera's

  Canon introduceert twee nieuwe reflexcamera's

  Canon Europe, marktleider in imaging solutions, heeft vandaag de langverwachte Canon EOS 6D Mark II geïntroduceerd voor zowel gepassioneerde amateurfotografen als professionals. Deze full frame DSLR-camera is voorzien van meest recente generatie Canon-technologieën en daarmee is de EOS 6D Mark II ontworpen voor die fotografen die hun fotografie naar het volgende niveau willen tillen.

  Als opvolger van Canon’s EOS 6D is de EOS 6D Mark II een veelzijdige full frame DSLR-camera voor een breed scala aan toepassingen en allround inzetbaar van reis- tot portretfotografie. De camera biedt naast een groot aantal innovaties ook extra controle en flexibiliteit en geeft gebruikers meer opnamemogelijkheden om hun fotografische visie tot leven te brengen. De EOS 6D Mark II werd ontwikkeld aan de hand van feedback van gebruikers en zal daardoor fotografen in staat stellen hun grenzen te verleggen en hun creaties een extra dimensie te geven. Met de nieuwe full frame sensor, DIGIC 7-processor, 45-punts AF-systeem en Dual Pixel CMOS AF-technologie levert de EOS 6D Mark II de hoogste beeldkwaliteit en sluit deze DSLR-camera aan bij de behoeften van zowel professionals als enthousiaste liefhebbers.

  Daarnaast introduceert Canon vandaag ook de Canon EOS 200D, de nieuwste DSLR-camera waarmee je als nooit tevoren je verhalen en belevenissen kunt vertellen. De EOS 200D is ontworpen om de creativiteit en beeldkwaliteit van je foto’s naar het volgende niveau te tillen en is de perfecte camera voor enthousiaste smartphone-fotografen die op zoek zijn naar hun eerste DSLR-camera. Of je nu foto’s of video’s maakt, dit is de ideale keuze voor iedereen die de verhalen van zijn of haar leven wil vastleggen en delen. Of je nu de zonsondergang achter de Taj Mahal fotografeert of je vrienden en familie thuis, dankzij de compacte afmetingen van de EOS 200D beschik je in elke situatie over de juiste camera.

   De EOS 200D is ’s werelds lichtste Canon-DSLR met variangle scherm en is uitgerust met de nieuwste technologie voor 2017. Deze camera heeft dezelfde kenmerken als Canon-modellen uit het hoogste camerasegment en garandeert telkens weer de beste beeldkwaliteit. De EOS 200D biedt controle over de scherptediepte, zodat je de fraaiste achtergrondonscherpte bereikt in al je fotomateriaal. En zowel schaduwpartijen als scènes in fel zonlicht worden met een indrukwekkende resolutie vastgelegd.

  Beide camera's zijn binnenkort bij ons in de winkel te bewonderen.

  Bestel hier alvast je nieuwe camera en ben een van de eerste gebruikers!

  Lees verder »
 2. Workshop fotografie starters

  Deze basisworkshop fotografie is prima geschikt voor jou als je je digitale camera beter wilt leren kennen en je je camera in één middag van de automatische stand af wilt krijgen. Wil je ontdekken hoe verschillende standen van je camera werken? Wil je weten hoe je sluitertijd, diafragma en de ISO-waarde kunt gebruiken om topfoto’s te maken? Geef je dan hier op voor deze leerzame workshop.

  Lees verder »
 3. Fotosz Portfolio Review

  Fotosz.nl organiseert tweemaal per jaar portfolioreviews bij Galerie Pennings. De komende portfolioreview staat gepland voor zaterdag 24 juni 2017 van 11.00 tot 15.00 uur.

  De reviewers zijn deze keer Theo Derksen, Hans Zoete en Nora Uitterlinden.

   

  Ben jij fotograaf, student of amateurfotograaf en ben je benieuwd wat kenners van je werk vinden? Meld je dan nu al aan. Je kunt je voor twee ronden inschrijven. Kosten 20 euro.

   

  Voor info en aanmelding: www.fotosz.nl

  Locatie: Galerie Pennings, Geldropseweg 61B, Eindhoven

  Lees verder »
 4. FujiFilm GFX VIP-dag

  FujiFilm GFX VIP-dag

  Ben jij een professionele fotograaf? Dan is de FujiFilm GFX VIP Day op het Aviodrome in Lelystad echt wat voor jou! Er is op vrijdag 7 juli van 13.00 tot 17.00 uur ruimte voor 20 VIPS. Aan het begin van de middag word je als speciale gast ontvangen in het Grand Café. In deze ruimte in het Schipholgebouw 1928 proef je de historie van de Nederlandse luchtvaart.

  Na de inleiding van FujiFilm kun je zelf de GFX 50S middenformaat camera uitproberen. Hiervoor zijn diverse camera's en objectieven aanwezig. Je mag een GFX en een objectief naar keuze meenemen naar welke locatie op het Aviodrome die je maar wilt. Ga naar buiten en maak echt kennis met dit toestel! Verder wordt er een portret-fotoshoot gehouden zodat je de camera hiervoor ook kunt uitproberen. FujiFilm-ambassadeur en GFX-kenner Ferry Knijn geeft invulling aan deze shoot.

  Rondvlucht met Cessna 172

  Liefst 16 VIPS krijgen de kans om, tegen een hele scherpe prijs van €50,-, mee te gaan met een rondvlucht in een Cessna 172. De vlucht duurt 20 minuten en uiteraard neem je de GFX met objectief mee de lucht in! Wil je mee in de Cessna? Vermeldt dat dan even in je aanmeldingsmail. Besluit je na de vlucht de camera of een objectief aan te schaffen, dan krijg de kosten van de rondvlucht terug. Voor vertrek krijg je tips en instructies van een FujiFilm Professional, voor de beste testbeleving. Mocht de piloot besluiten een vlucht te annuleren door onvoorziene omstandigheden dan wordt er in overleg een nieuwe datum gezocht om een vlucht te maken met de GFX.

  Heb je interesse in deze dag, stuur ons dan een email met je gegevens. Vertel ons ook welke camera je nu gebruikt en waar je een FujiFilm GFX voor wil gaan gebruiken. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je mee kunt!

  Rondvlucht

  Lees verder »
 5. Start City Foto Jubileum Fotowedstrijd

  Start City Foto Jubileum Fotowedstrijd

  Ter gelegenheid van ons 85-jarig jubileum gaan wij een professioneel Sigma 85mm/1.4 objectief ter waarde van € 1249,- weggeven!

  Maak een mooie foto van iets echt Eindhovens en stuur deze uiterlijk 30 september in (max. 1 foto per deelnemer). Tag je foto op Instagram of Facebook met #mijncityfoto_eindhoven, of mail je foto naar hanneke@mijncityfoto.nl.

  Onze vakjury zal op 10 oktober de winnaar bekend maken op www.cityfoto.nl, Facebook en Instagram.

  Lees verder »
 6. Winnaar fotowedstrijd Sport

  Winnaar fotowedstrijd Sport

  De winnaar van onze Instagram Fotowedstrijd Sport is bekend! Patrick Spruytenburg stuurde via Facebook deze prachtige foto in. Gefeliciteerd Patrick, met je City Foto waardebon tvw €85!

  Wil je ook kans maken op zo'n bon? Houd onze Facebook en Instagram in de gaten, we hebben iedere maand een nieuwe wedstrijd

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice