Monthly Archives: Juli 2018

 1. Transcontinenta Probeerservice

  Transcontinenta Probeerservice

  Moeite met kiezen? Gebruik dan de Transcontinenta Probeerservice! Of je nu op het punt staat om je allereerste objectief te kopen of op zoek bent naar een aanvulling je uw huidige set objectieven, de juiste keuze maken kan lastig zijn. Je speelt wellicht met talloze vragen. Past het wel op mijn camera? Is het (zoom)bereik wel wat ik zoek? Sluit de lens wel goed aan op mijn andere objectieven? Is het objectief inderdaad zo goed als ik overal lees?

  Om je hierbij te helpen, biedt Transcontinenta in Nederland de Probeerservice aan. Het is nu mogelijk om diverse objectieven van de merken ZEISS, Tamron, Samyang, XEEN en Lensbaby uit te proberen op je eigen camera. Ga daarvoor naar de website Probeerservice.nl en reserveer direct je favoriete lens. Je huurt de lens maximaal 14 dagen en als je daarna besluit de lens bij ons te kopen krijg je tot 100% van het betaalde huurbedrag terug van Transcontinenta. Alle huurproducten zijn zo goed als nieuw, als je besluit de lens te kopen krijg je natuurlijk een nieuwe.

  Hier vind je een overzicht van de lenzen in ons assortiment die je kunt uitproberen.

  Voordelen van de probeerservice

  • Online reserveren
  • Proberen is overtuigen
  • Bij aankoop huurbedrag tot 100% terugbetaald (bij aankoop binnen 14 dagen, bij aankoop binnen 30 dagen krijg je 50% terug).
  • Uitgebreide selectie van merken en producten
  • Uitmuntende staat producten
  • Geheel vrij van borg, in het ergste geval betaald u een eigen risico van maximaal € 95,-
  • Verzekering altijd inclusief
  • Ophalen of toegestuurd krijgen product

  Lees hier alle voorwaarden.

  Lees verder »
 2. Nikon introduceert de P1000 met 125x zoom

  Nikon introduceert de P1000 met 125x zoom

  Nikon introduceert de gloednieuwe COOLPIX P1000, de enige compactcamera ter wereld met 125x optische zoom. Opnamen van maanlandschappen, foto's van wilde dieren of vliegtuigen in de verte, met deze camera kunnen nu onderwerpen vastgelegd worden die voorheen buiten bereik lagen.

  Met deze buitengewone camera met een 16 megapixel CMOS-sensor maak je met gemak schitterende foto's en video’s. De 125x optische zoom biedt 's werelds grootste zoombereik van 24-3000 mm. De 250x Dynamic Fine Zoom breidt de bovengrens digitaal uit tot maar liefst 6000 mm. Dit is voldoende zoomkracht om zelfs details van kraters op de maan vast te leggen.

  Een lichtsterk f/2.8 NIKKOR-objectief biedt uitstekende resultaten bij weinig licht. Nikon's geavanceerde objectieftechnologieën beperken vertekening tot een minimum en bieden opmerkelijk scherpe beelden, zelfs wanneer opnamen worden gemaakt bij ultrazoom-brandpuntsafstanden. Dankzij RAW-ondersteuning kunt u ongecomprimeerde beeldbestanden opslaan en exporteren naar uw favoriete beeldbewerkingsprogramma. Daarnaast kunnen filmmakers supertele videobeelden in 4K/UHD opnemen: perfect voor het veraf filmen van wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving.

  Matthieu van Vliet, General Manager bij Nikon Benelux, zegt hierover: “Als je foto's van een supermaan wilt maken of jonge vogeltjes wilt filmen die het nest verlaten, is de COOLPIX P1000 daarvoor de perfecte camera. Dankzij het ongelooflijke zoombereik van groothoek tot supertelezoom heb je de vrijheid om uit te zoomen om het gehele onderwerp vast te leggen of om in te zoomen op de kleinste details. Deze compacte camera met megazoom weegt ook minder dan een kwart van het gewicht van een D-SLR-camera met een superteleobjectief, dit maakt deze camera uitermate geschikt om tijdens wandelingen of op reis te gebruiken.”


  We verwachten deze superzoomcamera in september in de winkel.

  Lees verder »
 3. Win een FujiFilm X-T100

  Win een FujiFilm X-T100

  De digitale camera FUJIFILM X-T100 is perfect voor reislustige en avontuurlijk aangelegde fotografen, bloggers, foodies en iedereen die alledaagse momenten wil vastleggen, en nu geeft FujiFilm je de kans er zelf een te winnen! Wil je weten hoe je kunt deelnemen, lees dan verder…

  FujiFilm organiseert het komende half jaar elke maand een wedstrijd, van Juni t/m Januari. Elke keer krijgt één gelukkige winnaar een FUJIFILM X-T100 en een XC 15-45mm f/3.5-5.6-kitlens, dus zorg dat je elke maand de speciale website bezoekt voor nieuwe wedstrijdaankondigingen.

  Voor deelname aan de wedstrijd hoef je alleen maar een foto rondom het thema te maken en je foto te uploaden! Op zoek naar inspiratie? Maak je geen zorgen: blader door de artikelen op deze site, waarin ze handige tips en technieken geven om je te helpen geweldige foto's te maken. Dan is het aan jou om er met je camera op uit te gaan.

  Nadat je de perfecte foto hebt gemaakt, vul je het formulier in op de FujiFilm website en upload je je foto. Succes!

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice