Monthly Archives: December 2018

 1. Koopzondag

  Koopzondag

  Je bent zondag 23 december van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom op onze koopzondag! Tevens zijn wij op maandag 24 december extra vroeg open zodat je nog ruim de tijd hebt om je kerstaankopen te doen, of bijvoorbeeld nog een mooie foto af te laten drukken als kadootje.

  Hieronder vind je het overzicht van onze openingstijden tijdens de feestdagen:

  zondag 23 december 12.00 - 17.00 uur
  maandag 24 december 9.00 - 17.00 uur
  1e en 2e kerstdag gesloten
  donderdag 27 december 9.00 - 18.00 uur
  vrijdag 28 december 9.00 - 21.00 uur
  zaterdag 29 december 10.00 - 17.00 uur
  zondag 30 december gesloten
  maandag 31 december 11.00 - 17.00 uur
  dinsdag 1 januari gesloten
  Lees verder »
 2. Panasonic Lumix TZ200 - de ultieme reisgenoot

  Panasonic Lumix TZ200 - de ultieme reisgenoot

  Tot voor kort moest je bij het uitzoeken van een goede compactcamera voor op reis kiezen tussen óf een flink zoombereik, óf een grote sensor met de bijbehorende betere beeldkwaliteit. Met de komst van de Panasonic Lumix TZ200 is dat gelukkig verleden tijd. Deze camera combineert het beste van deze twee typen camera's en dat ook nog eens in een zeer handzame behuizing die gewoon in je zak past!

  Zijn Leica lens met 15x zoombereik in combinatie met een 1-inch sensor, samengebracht in een compacte behuizing op zakformaat maken deze camera ideaal om mee te nemen op reis. Daarnaast kunnen er ook 4K-video's mee worden opgenomen in ultrahoge resolutie. Met de nieuwe macro-mogelijkheid is het tevens mogelijk tot 3cm bij het onderwerp komen waardoor je ieder detail haarscherp vast kunt leggen. Supermooi om in je reisreportage landschappen en straatgezichten af te kunnen wisselen met close-ups van bloemen of andere mooie kleine details die je opvallen tijdens je reis.

  Met wifi-connectiviteit en rechtstreekse toegang tot sociale media zet je een nieuwe post heel eenvoudig online om volgers te inspireren met je adembenemende reisfoto's. En dankzij de nieuwe Bluetooth functie is een continue verbinding mogelijk met je telefoon, met een zeer laag stroomverbruik.

  De 1-inch MOS-sensor van de TZ200 is bijzonder groot voor een dergelijke compactcamera. Dit geeft je de mogelijkheid prachtig gedetailleerde beelden van hoge kwaliteit vast te leggen, ook in slechte lichtomstandigheden. De body van de LUMIX TZ200 is versterkt met aluminium voor een slank, robuust profiel. De camera is daarom niet alleen compact maar ook sterk genoeg om op reis alle onvergetelijke momenten vast te leggen. De Live View Finder (LVF) van deze nieuwe camera heeft een upgrade ondergaan en biedt een zeer hoge resolutie van 2.330.000 pixels en een royale vergrotingsfactor.

  Ook deze Panasonic camera is natuurlijk weer uitgerust met diverse handige 4K-functies, zoals 4K Photo, waarmee supersnelle reeksopnamen gemaakt kunnen worden. Maar de beste foto uitzoeken uit honderden met 4K PHOTO vastgelegde frames viel nog niet mee... Dat is nu gemakkelijker dan ooit met de nieuwe functie Auto Marking. Deze functie detecteert en markeert een beweging of gezicht. De gebruiker kan dan rechtstreeks naar het betreffende frame gaan zodra de situatie verandert. Het kiezen van de beste opname kost daardoor minder tijd. Met Sequence Composition kan een slowmotion-afbeelding worden gemaakt door meerdere met 4K-PHOTO opgenomen beelden samen te voegen. Dit betekent dat er heel eenvoudig op de camera zelf unieke beelden kunnen worden gemaakt zonder te retoucheren of te bewerken.

  Kom gerust eens langs als je 'm eens in je handen wil houden of uit wil proberen!

  Lees verder »
 3. Nikon Z-Serie Demo Tour

  Nikon Z-Serie Demo Tour

  Wil je kennismaken met de nieuwe Nikon Z-serie systeemcamera's? Dat kan! Zaterdag 15 december komt de Nikon Z-Series Tour naar City Foto, met Urbex fotograaf Daan Oude Elferink.


  Het programma van de Z-tour bestaat uit een korte presentatie van een Nikon specialist waarna fotograaf Daan Oude Elferink zijn ervaringen met de nieuwe Z-series camera’s zal delen. Hij geeft  je tevens tips op het gebied van Urbex fotografie in combinatie met deze mooie Nikon camera's. Afsluitend is er een TOUCH & TRY waar je zelf de mogelijkheid hebt om de Z7 en Z6 uit te proberen en direct eventuele vragen kunt stellen aan de specialisten!

  Deze interactieve lezing is gratis toegankelijk maar er is beperkt plaats. Geef je daarom snel op via de website van Nikon School. Er is een ochtendsessie van 9.00 tot 12.00 uur en een middagsessie van 13.00 tot 16.00 uur. De lezing vindt plaats in het Sandton Hotel aan de Stratumsedijk 23D, op slechts enkele minuten lopen van onze winkel.

  Over Daan Oude Elferink
  Daan Oude Elferink legt met zijn urbex fotografie de schoonheid van oude, verlaten gebouwen vast. Waar de meeste mensen het een puinhoop zullen vinden, kijkt Daan hier met een andere blik op, op zoek naar de adembenemende schoonheid van verval. “Met mijn werk neem ik je graag mee naar de wereld achter de bordjes ‘verboden toegang’ en achter dichtgetimmerde ramen en deuren. De prachtige wereld van verboden, verlaten en vervallen zoals ik die zie”.

  Lees verder »
 4. Benro Master Filter-demo

  Benro Master Filter-demo

  Kom zaterdag 15 december kennis maken met het Benro Master universeel filtersysteem en profiteer alleen zaterdag van 15% korting!

  Het Benro Master filtersysteem bestaat uit een slim doordachte filterhouder en diverse soorten grijs- en grijsverloopfilters. Onmisbaar voor elke serieuze natuur- en landschapsfotograaf.

  Natuurfotograaf en schrijver Marijn Heuts is die dag van 12.00 tot 16.00 uur bij ons in de winkel aanwezig om je aan de hand van zijn prachtige foto's alles te vertellem over dit hoogwaardige filtersysteem. Tevens krijg je die dag 15% korting op alle Benro filters! Je bent van harte welkom om ze te komen bekijken en zelf eens uit te proberen.


  Lees verder »
 5. Sony Full Frame Demodag

  Sony Full Frame Demodag

  Kom zaterdag 1 december alle Sony Full Frame camera's en objectieven van Sony bekijken, voelen en uitproberen tijdens onze Sony Full Frame Demodag!

  Sony fotografe Antonette de Groot is van 10.00 tot 16.00 uur bij ons in de winkel aanwezig, met een model zodat je direct de vele aanwezige camera's en objectieven op een leuke en professionele manier kunt uitproberen.  De Sony fotografe staat ondertussen voor je klaar om je te helpen bij je keuze en al je vragen te beantwoorden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de verschillende aanwezige lenzen uit te proberen op je eigen camera zodat je er zeker van bent dat het precies de lens is die je zoekt.

  We heten je die dag graag van harte welkom, de koffie en warme chocolademelk staat klaar.

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice