Monthly Archives: September 2019

 1. Sony A9 firmware update

  Sony A9 firmware update

  Sony heeft een belangrijke software update uitgebracht voor de Sony A9 systeemcamera. Deze biedt Real-Time Eye AF voor dieren, Interval Opnames en compatibiliteit met de RMT-P1BT.

  Dankzij deze update ondersteunt de A9 nu realtime Eye-AF. Deze functie maakt gebruik van artificial intelligence (AI) om realtime het oog van een object te detecteren en verwerken. Hierdoor kan de camera zeer precies scherpstellen op de ogen van je onderwerp. Eye-AF kan worden toegepast op zowel mensen als dieren. Tevens kunnen nu Time-lapse video’s worden gemaakt met de Interval Opname functie.

  Naast deze nieuwe functies biedt deze update ook verbeteringen in de algemene stabiliteit van de camera en meer gebruiksvriendelijkheid. Zo heb je als fotograaf de mogelijkheid om “My Menu” te laten verschijnen wanneer je als eerst de menu knop selecteert. Het is nu ook mogelijk om de Focus Frame Colour aan te passen (rood, grijs of standaard groen). De update zorgt er tevens voor dat de RMT-P1BT draadloze afstandsbediening communiceert met de A9.

  De 6.00 software update is gratis te downloaden vanaf de Sony Support site.

  Lees verder »
 2. Veluwse Fotodag

  Veluwse Fotodag

  Komende zondag 22 september vindt rond het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe de Veluwse Fotodag plaats. In en rond het Bezoekerscentrum zijn de hele dag (van 10:00 tot 17:00 uur ) activiteiten rond natuur en fotografie georganiseerd.

  Er zijn verschillende fotoworkshops, fietsexcursies, lezingen, demo's en de jachthoornblazers treden verschillende keren op. Alle bekende fotomerken zijn aanwezig en pakken flink uit met spectaculaire aanbiedingen en hoge kortingen. Na afloop, aan het einde van de middag is de bronsttijd van het edelhert goed te zien én te fotograferen!

  De Veluwse fotodag is gratis toegankelijk, wel is een geldig toegangsbewijs voor NP de Hoge Veluwe nodig. Kaarten zijn aan de kassa's verkrijgbaar.

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice