City Foto en Corona

Wij zijn nog steeds open! Zoals altijd ben je van harte welkom om gewoon langs te komen in onze winkel.

Mocht je toch graag zeker zijn dat je niet hoeft te wachten om geholpen te worden is het vanaf nu mogelijk een persoonlijke afspraak te maken. We zorgen dan dat er iemand voor je klaar staat en reserveren een rustig hoekje in de winkel zodat je ongestoord een keuze kunt maken. Om een afspraak te maken stuur je een mailtje naar Martijn, hij zal in overleg een afspraak inplannen. Geef in de mail ook aan waar je graag advies over krijgt.

 

Maak nu een afspraak!

- 24 maart 2020 -

Beste City Foto klant,

We leven nu in bijzondere tijden. Ook bij City Foto doen we ons best om jou nog steeds van dienst te kunnen zijn tijdens de coronacrisis. Wel hebben wij besloten de koopavond te sluiten.

Wij hebben in onze winkel vanzelfsprekend diverse hygiëne-maatregelen getroffen met het oog op de veiligheid van onze medewerkers en klanten. We vragen je om tijdens je bezoek minimaal 1.5 meter afstand te houden van onze medewerkers en andere klanten en zoveel mogelijk met pin of contactloos te betalen. Volg tevens de aanwijzingen van ons personeel op, zij kunnen u vragen buiten te wachten als het te druk is in de winkel. Mocht je verkouden of grieperig zijn dan verzoeken wij je niet naar de winkel te komen. Ook onze medewerkers blijven thuis als ze klachten hebben.

In onze winkel is gelukkig alle ruimte en rust om je op een veilige manier te laten informeren over fotografie en video. Al onze artikelen zijn eventueel ook via onze webshop te bestellen. Bel ons gerust voor advies of vragen, we helpen je graag.

Actuele openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Corona-poster

Lees verder »