Monthly Archives: Mei 2020

 1. City Foto open op Hemelvaart

  City Foto open op Hemelvaart

  Aanstaande donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. City Foto is die dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, je bent van harte welkom!

  Lees verder »
 2. Lease nu en start later met betalen

  Lease nu en start later met betalen

  Investeer nu in de uitbreiding van je Canon kit en ben klaar voor de toekomst! Sluit tussen 1 mei en 1 november 2020 een leasing contract af voor diverse Canon Pro producten en begin pas met betalen over maximaal 6 maanden, wanneer je er weer klaar voor bent.

  Bij het afsluiten van je contract kun je kiezen om de aflossing van je aankoopbedrag meteen te starten of dit uit te stellen met maximaal 6 maanden na het afsluiten van je leasecontract. Kies jij voor een betalingsuitstel, dan wordt de totale looptijd van de overeenkomst met maximaal 6 maanden verlengd (24 + 6 maanden of 36 + 6 maanden) met als voordeel dat de leasetermijn en het af te betalen bedrag per maand voor jou niet wijzigt.

  City Foto is Canon Pro Partner en biedt, in samenwerking met Canon en BNP Paribas Leasing, de mogelijkheid om tegen zeer gunstige voorwaarden Canon Pro apparatuur te leasen. Op die manier kun je als zelfstandige of als bedrijf alle apparatuur aanschaffen die nodig is voor je bedrijf terwijl de maandkosten overzichtelijk blijven. Zonder provisie, geen grote aanbetalingen en alle gemak van een vast maandbedrag zodat de kosten gespreid kunnen worden. Houdt je geld binnen je bedrijf en krijg toch de apparatuur die je nodig hebt.

  Hoe werkt het?

  Een leascontract aangaan met Canon is zeer makkelijk. Door de samenwerking met BNP Paribas, een van 's werelds grootste banken, ben je verzekerd van een efficiënte en professionele service van begin tot eind. Kom langs bij ons in de winkel, kies uit de geselecteerde lenzen en camera's vanaf €1000 en kies de duur van je leaseperiode - 24 of 36 maanden.

  Bijvoorbeeld: Je kiest apparatuur uit voor een bedrag van €6660 en je kiest ervoor om het te financieren over 36 maanden, dan is je maandbedrag €185*. Als je besluit de apparatuur te houden na de leaseperiode (Financial Lease) betaal je nog 5% van het originele aankoopbedrag bij je laatste betaling (€333).

  *Exclusief €75 eenmalige kosten bij het aangaan van de overeenkomst.

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice