Monthly Archives: September 2020

 1. Sony lanceert kleinste full frame systeemcamera

  Sony lanceert kleinste full frame systeemcamera

  De kracht en kwaliteit van een Sony full frame camera, verpakt in een degelijke maar kleine en lichte behuizing. Het is dus toch mogelijk!

  Sony lanceert vandaag de nieuwe Sony A7C, 's werelds kleinste en lichtste full-frame body met hoogwaardige prestaties. Deze camera is uitgerust met geavanceerde autofocus, biedt 4K-videomogelijkheden met hoge resolutie en meer innovatieve functies, zoals je die ook in de nieuwere A7-serie modellen vindt. De tevens nieuwe FE 28-60mm f/4-5.6 standaardzoomlens is de perfecte zeer compacte en lichte combinatie voor de A7C.

  De camera is voorzien van een 24,2 MP (effectief) 35 mm full-frame Exmor R CMOS-back-illuminated full-frame beeldsensor en BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor. Deze sensor met een hoge gevoeligheid heeft een breed dynamisch bereik van 15+ stops. De camera heeft een afmeting van slechts 124,0 mm x 71,1 mm x 59,7 mm en een gewicht van 509g. Dit komt ongeveer overeen met een Sony APS-C-camera zoals de A6600.

  De Alpha 7C kon zo compact ontworpen worden dankzij een nieuw 5-assig in-body-stabilisatiesysteem, verbeterde sluiters onder de lens en het gebruik van een monocoque-constructie die vaak wordt gebruikt in de carrosserieën van auto's en vliegtuigen. Het 5-assig in-body beeldstabilisatiesysteem van de Alpha 7C is afgestemd op de 24.4 MP sensor en is in staat met 5 stops te compenseren. Dit biedt prachtige beelden uit de hand genomen zonder dat een statief nodig is. Bovendien garandeert de NP-FZ100-batterij voldoende capaciteit om 740 beelden vast te leggen bij gebruik van het LCD-scherm, of 680 beelden bij gebruik van de zoeker. Voor deze compacte en lichte camera is dit een bijzondere specificatie.

  De camera wordt eind oktober in de winkel verwacht. Wil je er alvast een bestellen of graag op de hoogte gehouden worden wanneer je 'm kunt komen bekijken? Stuur ons dan even een mail.

  Lees verder »
 2. Verrekijkerdag bij City Foto

  Verrekijkerdag bij City Foto

  Kom zaterdag 12 september verrekijkers uitproberen tijdens onze Verrekijkerdag en profiteer van kortingen en extra's!

  Een hele range aan kijkers zal beschikbaar zijn om buiten uit te proberen, waaronder de nieuwe Zeiss Victory SF 8x32 en 10x32! Daarnaast staat er ook een grote selectie Swarovski kijkers en de nieuwe Swarovski NL Pure voor je klaar.

  Koop komende zaterdag een Zeiss Victory SF of een Swarovski NL Pure kijker en krijg een Vogelatlas twv €69,95 kado!

  Naast deze topkijkers hebben wij ook kwalitatief goede kijkers voor een vriendelijke prijs op voorraad. Bijvoorbeeld de Engage serie van Bushnell of de zeer heldere en compacte Viper serie van Vortex.

  Krijg alleen zaterdag bij ons in de winkel 15% korting op alle kijkers van Vortex!

  Je bent die dag van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Onze verrekijkerspecialist staat voor je klaar om al je helpen de voor jou perfecte kijker te vinden.

  Lees verder »

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice