Canon introduceert twee nieuwe reflexcamera's

Canon Europe, marktleider in imaging solutions, heeft vandaag de langverwachte Canon EOS 6D Mark II geïntroduceerd voor zowel gepassioneerde amateurfotografen als professionals. Deze full frame DSLR-camera is voorzien van meest recente generatie Canon-technologieën en daarmee is de EOS 6D Mark II ontworpen voor die fotografen die hun fotografie naar het volgende niveau willen tillen.

Als opvolger van Canon’s EOS 6D is de EOS 6D Mark II een veelzijdige full frame DSLR-camera voor een breed scala aan toepassingen en allround inzetbaar van reis- tot portretfotografie. De camera biedt naast een groot aantal innovaties ook extra controle en flexibiliteit en geeft gebruikers meer opnamemogelijkheden om hun fotografische visie tot leven te brengen. De EOS 6D Mark II werd ontwikkeld aan de hand van feedback van gebruikers en zal daardoor fotografen in staat stellen hun grenzen te verleggen en hun creaties een extra dimensie te geven. Met de nieuwe full frame sensor, DIGIC 7-processor, 45-punts AF-systeem en Dual Pixel CMOS AF-technologie levert de EOS 6D Mark II de hoogste beeldkwaliteit en sluit deze DSLR-camera aan bij de behoeften van zowel professionals als enthousiaste liefhebbers.

Daarnaast introduceert Canon vandaag ook de Canon EOS 200D, de nieuwste DSLR-camera waarmee je als nooit tevoren je verhalen en belevenissen kunt vertellen. De EOS 200D is ontworpen om de creativiteit en beeldkwaliteit van je foto’s naar het volgende niveau te tillen en is de perfecte camera voor enthousiaste smartphone-fotografen die op zoek zijn naar hun eerste DSLR-camera. Of je nu foto’s of video’s maakt, dit is de ideale keuze voor iedereen die de verhalen van zijn of haar leven wil vastleggen en delen. Of je nu de zonsondergang achter de Taj Mahal fotografeert of je vrienden en familie thuis, dankzij de compacte afmetingen van de EOS 200D beschik je in elke situatie over de juiste camera.

 De EOS 200D is ’s werelds lichtste Canon-DSLR met variangle scherm en is uitgerust met de nieuwste technologie voor 2017. Deze camera heeft dezelfde kenmerken als Canon-modellen uit het hoogste camerasegment en garandeert telkens weer de beste beeldkwaliteit. De EOS 200D biedt controle over de scherptediepte, zodat je de fraaiste achtergrondonscherpte bereikt in al je fotomateriaal. En zowel schaduwpartijen als scènes in fel zonlicht worden met een indrukwekkende resolutie vastgelegd.

Beide camera's zijn binnenkort bij ons in de winkel te bewonderen.

Bestel hier alvast je nieuwe camera en ben een van de eerste gebruikers!