Canon kondigt de EOS R5 aan - een pro systeemcamera

Canon heeft vandaag de ontwikkeling aangekondigd van een nieuwe hoogwaardige full-frame systeemcamera - de EOS R5. De EOS R5 verlegt de normen op het gebied van fotografie en levert een fenomenale 8K-videokwaliteit, plus in-body beeldstabilisatie en een verbluffende 20fps elektronische/12fps mechanische sluiter. De EOS R5 is perfect, verfijnd en gebouwd voor grootsheid.


Nieuwe normen op het gebied van stabiliteit
Voor het eerst wordt op een Canon-camera In Body Image Stabilization aangeboden, dat samenwerkt met RF-lenzen van Canon met IS, voor het ultieme op het gebied van trillingsvrije, superscherpe foto's en films. Filmen of fotograferen zonder statief in de wetenschap dat je altijd het mooiste en scherpste resultaat krijgt.

Cloud-connectiviteit. En nog meer
Maak foto's en video's onderweg en zet ze over dankzij de ingebouwde Wi-Fi die kan worden gekoppeld aan de gloednieuwe image.canon-service van Canon. EOS R5 is compatibel met Auto Image Transfer, zodat je onderweg opnamen kunt maken en ze kunt bewerken of automatisch downloaden naar je thuiscomputer.

Veelzijdig en flexibel
Kijk voor prestaties die ertoe doen onder de behuizing. Twee kaartsleuven zorgen voor een veel langere opnametijd. En omdat de EOS R5 deel uitmaakt van de ongelooflijke EOS R-serie, met de verbluffende RF-vatting die ultieme kwaliteit en flexibiliteit biedt, is deze camera ook compatibel met de ongelooflijke EF-lensserie van Canon dankzij een scala aan RF-EF-adapters voor naadloze integratie.

We houden je op de hoogte zodra er meer duidelijk wordt over prijs en levertijd!