Canon Tilt&Shift lezing en demo

Zaterdag 23 juni komt de ervaren architectuur- en landschapsfotograaf Tony Vingerhoets naar City Foto! In de ochtend zal hij een lezing verzorgen waarbij hij je, aan de hand van zijn gevarieerde portfolio, inzicht geeft in de techniek van TS-E lenzen en welke creatieve mogelijkheden ze bieden op diverse terreinen zoals architectuur, interieur, miniatuur, panorama, file-merging, food/cuisine, landschap en portret.

De lezing vindt plaats van 10:00 tot circa 11:30 uur in het Sandton Hotel op de Stratumsedijk, op twee minuten lopen van onze winkel. Deze lezing is gratis maar er is beperkt plaats. Geef je daarom op tijd op door ons een mailtje te sturen met je naam en het aantal personen waarmee je komt.

In de middag, vanaf 12.30 uur,  zal Tony in de winkel aanwezig zijn om daar de lenzen te demonstreren. Het is dan ook mogelijk zelf wat uit te proberen, eventueel op je eigen Canon (full frame) reflexcamera. Hiervoor hoef je je niet op te geven, je bent altijd van harte welkom in de winkel.


Tony Vingerhoets stelt zich voor...

Laat ik me even voorstellen aan de lezers van dit CityFoto blog: Ik ben Tony Vingerhoets, een fotograaf die werkt met Canon EOS camera’s en Canon lenzen. Ik heb een voorkeur voor de Canon 5DsR i.c.m. TS-E tilt-shift lenzen vanwege mijn hang naar architectuur en urban landscapes. Het afgelopen decennium heb ik gewoond en gewerkt in China waar de number 1 real estate developer SOHO China mijn grootste opdrachtgever was. Daarnaast heb ik door heel China gereisd en er de mooiste plekken gefotografeerd waarmee ik o.a. een collectie van meer dan 6000 stockfoto’s heb opgebouwd.

Terug in de Benelux werk ik voor Canon Europe, EOSzine en Master Tours (België) en daarnaast voor Shutterstock, Istock, Fotolia, Dreamstime en Alamy. Voor Canon Europe heb ik een unieke TS-E tilt-shift Masterclass ontwikkeld die succesvol was op recentelijke Canon Experience days in Zaandam en Brussel. Momenteel geef ik deze Masterclass ook bij diverse Nederlandse en Vlaamse Canon Pro Dealers. De lezing die ik bij City Foto ga geven is een introductie op de techniek gebaseerd op het Scheimpflug principe en ik belicht tevens enkele creatieve mogelijkheden die Canon tilt-shift lenzen bieden op het gebied van architectuur-, interieur-, panorama-, miniatuur-, food-, landschap- en portretfotografie.