Driedaagse cursus Stockfotografie

Wil je meer weten over het maken van stock foto's en de stock photography industrie? Wil je echt aan de slag als stockfotograaf en geld verdienen met je fotografie? Geef je dan op voor de driedaagse Fotoclub cursus Stockfotografie. Dit is een uitgebreide versie van de Masterclass Stockfotografie die wij afgelopen voorjaar organiseerden.


Wat ga je leren?
In deze unieke cursus Stock Photography behandelt Tony alle ins en outs van de worldwide stock industry zoals Royalty Free, Editorial, Rights Managed images, hot topics, trends, best sellers, key-words editing, captions, entitling, submissions, image review, rejections, re-submission, business plan, gear en vele andere aspecten. Naast een theoretisch gedeelte bestaat deze cursus ook uit een stuk praktijk en een uitgebreide gezamelijke review. Met deze input kun je een carrière starten als stock shooter & contributor.

Over Tony Vingerhoets
Tony Vingerhoets is een fotograaf die werkt met Canon EOS camera’s en Canon lenzen. Hij heeft een voorkeur voor Canon TS-E tilt-shift lenzen. Vanwege zijn ervaring met deze bijzondere lenzen heeft hij voor Canon Benelux een Masterclass TS-E tilt-shift ontwikkeld die succesvol is op diverse events en bij Canon Pro Dealers. Het afgelopen decennium was hij gevestigd in Beijing, waar hij o.a. heeft gewerkt voor de projectontwikkelaar SOHO China. Daarnaast fotografeert hij voor Shutterstock, Istock, Adobe, Dreamstime en Alamy en geeft ook workshops Travel Photography bij de Vlaamse top reisorganisatie Anders dan Anders. Zijn foto’s onderscheiden zich door sterke composities, kleur, contrast, helderheid en scherpte.

Geef je hier op voor deze leerzame cursus!