FPS - FujiFilm Professional Service

Professionele fotografen moeten in hun dagelijkse werk volledig kunnen vertrouwen op hun camera’s en objectieven. FUJIFILM staat garant voor het leveren van hoogwaardige fotografische producten met een hoge betrouwbaarheid. Om professionele fotografen nog beter van dienst te zijn en om de kwaliteit van FUJIFILM producten te waarborgen introduceert FUJIFILM Digital Imaging Nederland vanaf 1 november 2017 de FUJIFILM Professional Service (FPS).

Fotografen die voor dit nieuwe serviceprogramma in aanmerking komen kunnen vanaf deze datum en voor een periode van tenminste twee jaar lang gratis gebruik maken van de FUJIFILM Professional Service.

Je komt als fotograaf in aanmerking voor deze service als je een FujiFilm GFX systeem hebt, of ten minste twee X-Pro2 of X-T2 body's en drie XF objectieven. Voldoe je (nog) niet helemaal aan deze eisen maar ben je voor je broodwinning wel afhankelijk van je FujiFilm camera is het mogelijk per mail toch een aanvraag te doen.

De voordelen van het FPS programma op een rij:

Snelle service afwikkeling van camera’s en objectieven.
Deelnemers van het FPS serviceprogramma krijgen voorrang bij reparaties aan hun apparatuur, waardoor de teruggavetijd voor hen zo kort mogelijk kan worden gehouden.

Gratis uitleenservice
Gedurende de tijd dat de apparatuur in reparatie is kan de fotograaf gebruik maken van een gratis uitleenservice. Zo hoeft hij of zij nooit zonder camera of objectief te zitten waardoor de continuïteit voor fulltime fotografen gewaarborgd blijft.

Jaarlijkse controle en/of schoonmaakbeurt
Deelnemers aan het FPS programma kunnen een objectief en/of een camera kosteloos een jaarlijkse health check of schoonmaakbeurt laten geven.

Geen verzendkosten
Wie lid is van het FUJIFILM FPS serviceprogramma kan gebruik maken van de ophaalservice zodat zij erop kunnen vertrouwen dat hun kostbare apparatuur veilig en zonder kosten wordt opgehaald en thuisbezorgd.

Korting op onderdelen en reparaties
Wanneer een reparatie onverhoopt buiten de garantie valt krijgen deelnemers 15% korting op de totale reparatiekosten.

Hulplijn
Wie zeer dringend hulp nodig heeft bij complexe problemen met de door hun gebruikte FUJIFILM apparatuur kan gebruik maken van een hotline of e-mail support.

Wil je meer Informatie over dit serviceprogramma, of wil je je meteen registreren,  ga dan naar: http://warranty.fujifilm-digital.com/fp.