Lezing Concert & Eventfotografie door Menno van der Veen

Fotograaf Menno van der Veen - ook wel bekend als MNOPhoto - komt op zaterdag 24 maart 2018 een gratis lezing geven over het fotograferen van concerten, festivals en grote feesten. Om tijdens deze grote evenementen toch de juiste sfeer vast te leggen is echt een vak appart. Hij vertelt je hoe hij op het punt gekomen is waar hij nu als fotograaf is. Wat komt er allemaal kijken bij het werken op een evenement? Ook geeft hij tips en tricks die hij tijdens het fotograferen toepast en geeft Menno uitleg over hoe hij zijn foto's nabewerkt. De lezing vindt plaats van 10:30 tot circa 12:00 uur in het Sandton Hotel op de Stratumsedijk, op twee minuten lopen van onze winkel.

Deze lezing is gratis maar er is beperkt plaats. Geef je daarom op tijd op door ons een mailtje te sturen met je naam en het aantal personen waarmee je komt.


Over Menno
Menno van der Veen is als event-fotograaf vooral werkzaam op de grotere (Hard) EDM-festivals door heel Nederland en schiet onder andere voor Q-Dance, B2S, Art of Dance, BPM MGMT en Gunz for Hire. Daarnaast schiet hij ook bruiloften, portretten en productfotografie. Door constant research te doen naar de nieuwste technologieën en snufjes, staat hij bij elke aankondiging vooraan om de nieuwe informatie niet te missen!