Lezing Natuur & Landschap door Jan Vermeer

Op zaterdag 20 januari komt natuurfotograaf Jan Vermeer naar Eindhoven om een interessante lezing te verzorgen, speciaal voor City Foto klanten! Tijdens deze lezing zal hij vooral veel foto's laten zien en natuurlijk vertellen hoe die mooie beelden tot stand komen.

Jan Vermeer is fulltime professioneel fotograaf en hoofdredacteur van natuurfoto magazine. Daarnaast is hij een ervaren reisfotograaf die alle uithoeken van de wereld bezoekt om prachtige foto's te maken van de lokale flora, fauna en landschappen. Jan bezocht ruim vijftig landen waaronder Nova Zembla, Spitsbergen, Antarctica, IJsland, Congo, Namibië, Rwanda en het bijzondere atol Aldabra. Van deze reizen zijn verschillende boeken verschenen: het gelauwerde Arctic en Antarctica, Breaking Ice en Witte Wereld. Daarvoor heeft hij de laatste jaren meerdere reizen boven de poolcirkel gemaakt. Maar ook op de Veluwe schiet hij met zijn Sony camera de mooiste plaatjes.

Zijn foto’s zijn veelvuldig bekroond in prestigieuze wedstrijden zoals in de BBC Wildlife Photographer of the Year contest. Hoe geweldig dit ook allemaal is, het belangrijkste voor Jan is en blijft te laten zien hoe mooi de wereld en de natuur is. Of zoals hij het zelf verwoordt: "Ik wil bewondering en verwondering teweegbrengen. Alleen op die manier is er een toekomst."

Deze lezing is gratis maar er is beperkt plaats. Geef je daarom op tijd op door ons een mailtje te sturen met je naam en het aantal personen waarmee je komt.