Maak kennis met Adobe Lightroom

Deze lezing is helaas helemaal volgeboekt! Houd onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor meer interessante lezingen en workshops.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Adobe Lightroom maar weet je niet goed of het wat voor je is? Of heb je het programma al maar weet je niet goed hoe te beginnen? Kom dan zaterdag 26 mei naar onze lezing 'Maak kennis met Adobe Lightroom!

Adobe Photoshop Lightroom is al een aantal jaren hèt programma voor het beheren en verwerken van foto’s. Veel beroeps- en amateurfotografen werken het liefst met Lightroom omdat het hen veel werk uit handen neemt. Met Lightroom kan je bijna alles regelen: van het importeren van je foto’s op je computer tot aan het presenteren en printen van je uiteindelijke keuze. Ook helpt het je je fotocollectie overzichtelijk te houden en is het natuurlijk het aangewezen programma om je RAW foto's te bewerken.

Onze specialist Hella Martens, tevens docente bij Fotoclub.nl, laat je tijdens deze lezing kennismaken met de vele mogelijkheden van dit programma. Ze laat op een groot scherm verschillende bewerkingen zien en geeft leuke tips, bijvoorbeeld over het bewerken van een portretfoto. Daarnaast kan ze je adviseren over welke versie van Adobe Lightroom de beste keuze is in jouw situatie en beantwoordt ze graag je vragen over deze software.

De lezing vindt plaats van 10:00 tot circa 11:30 uur in het Sandton Hotel op de Stratumsedijk, op twee minuten lopen van onze winkel. Deze lezing is gratis maar er is beperkt plaats. Geef je daarom op tijd op door ons een mailtje te sturen met je naam en het aantal personen waarmee je komt.