Modellendag bij Fotoclub.nl

Op zaterdagmiddag 18 november houd Fotoclub.nl een Modellendag samen met Fotostudio Eindhoven en Cachetmodels. Ze willen graag fotografen van Fotoclub de mogelijkheid bieden om modellen op de foto te zetten.

Je bent meer dan welkom voor de modellenshoots binnen of buiten of tegen betaling een modellenshoot in de studio met begeleiding.

Fotoclub biedt voor een aantal fotografen de mogelijkheid om gebruik te maken van de studioruimte. Per half uur mogen maximaal 2 fotografen onder begeleiding aan de slag met een model. Ervaring is niet verplicht, ze helpen je met de instellingen zodat je een mooie studio-ervaring kunt opdoen.

Hiervoor vragen ze een kleine bijdrage per fotograaf van €30,-. Hiervoor krijg je niet alleen een gave ervaring maar ook nog een korting op eventuele toekomstige studiohuur.

 

Je kan op deze middag ook de modellen van Cachetmodels ontmoeten, waarmee je ter plekke een fotoshoot kan doen. Dit kan binnen of buiten zijn. De modellen die meedoen zijn ingeschreven bij Cachetmodels en kunnen de ervaring en de foto’s die je maakt goed gebruiken. De beste foto’s van die dag gaan ze opnemen in hun portfolio. Hiervoor betaal jij dan niets extra.

Schrijf je in op de site van Fotoclub.nl