Nieuw! Canon EOS R Full Frame systeemcamera

Vandaag heeft Canon een volledig nieuw baanbrekend systeem aangekondigd: de Canon EOS R! Dertig jaar na de lancering van de eerste Canon EOS camera, zal het nieuwe EOS R systeem op veel manieren de grenzen van fotografie verleggen.

Als toevoeging aan de EOS full-frame serie, lanceert Canon vandaag de eerste body met het EOS R System en de RF- lensvatting. Het merk vestigt daarbij een nieuwe standaard voor de camera van morgen. Naast ‘s werelds snelste autofocus, is dit de eerste camera die onder omstandigheden met zeer weinig licht (tot -6EV) kan focussen en geluidloos kan fotograferen en filmen. De EOS R herdefinieert foto- en videoprestaties met ongekende beeldkwaliteit, hoogstaande verbindingsmogelijkheden, een goed in de hand liggende camera en het zeer hoge gebruiksgemak wat we van Canon gewend zijn.

De nieuwe RF-lensvatting is ontworpen met het oog op een perfecte mix tussen optisch, mechanisch en elektronisch design om zo unieke momenten vast te leggen op een manier die voorheen onmogelijk was. De nieuwe 12-pins verbinding op deze RF vatting zorgt voor een verbeterde communicatie en overdracht tussen lens en camera, meer ontwerpopties voor het lensassortiment en een hogere beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Heb je al een Canon EOS full-frame of APS-C camera en wil je het EOS R-systeem ontdekken met je eigen EF en EF-S lenzen? Dat kan dankzij de nieuwe EF-RF mount adapters. Ook je andere bestaande EOS-accessoires en Speedlite-flitsers zijn compatible met het EOS R systeem.

De eerste Canon EOS R camera's worden naar verwachting op 9 oktober geleverd. Wil je alvast een exemplaar reserveren? Stuur ons dan direct een mail!