Nieuw Panasonic Leica objectief

Panasonic heeft in samenwerking met Leica met een 50-200 f/2.8-4.0-objectief uitgebracht. Deze lichtsterke telezoom is geschikt voor micro four thirds-camera's en is afgedicht tegen stof en vocht, ideaal dus voor de sport- of natuurfotograaf die zich niet laat tegenhouden door wat mindere omstandigheden. Een maximale vergroting van 0,25 x (35 mm camera-equivalent: 0,5 x) brengt ook de wereld van de macrofotografie binnen handbereik. De schitterende resolutie van deze LEICA DG-lens maakt alles van hoek tot hoek helder en scherp. De speciale Nano Surface coating zorgt ervoor dat ook opnamen met tegenlicht helder en vol contrast zijn.

Deze lens is tevens voorzien van Power OiS voor een doeltreffende stabilisatie van trillingen bij fotograferen uit de hand. Als je dit objectief gebruikt op de Panasonic G9 werkt deze Power OiS samen met de stabilisatie in de body zodat je beschikt over 5-assige Dual I.S.. Daarmee kunnen foto's gemaakt worden met een sluitertijd tot wel 4 stops langer dan zonder stabilisaite!

De lens is op voorraad bij ons in de winkel dus kom 'm gerust even uitproberen. En profiteer tot 30 juni nog van €200 cashback op deze lens bij gelijktijdige aankoop van een Panasonic Lumix G9!