Olympus Experience Roadshow

Ben je de gelukkige bezitter van een Olympus systeemcamera en ben je nieuwsgierig naar de vele verschillende objectieven in hun assortiment? Kom dan vrijdagmiddag 11 mei naar City Foto! Een vertegenwoordiger van Olympus laat je tussen 13.00 en 17.00 uur kennismaken met de kwaliteit en de mogelijkheden die deze objectieven bieden. Het hele assortiment staat voor je klaar om uit te proberen en de Olympus vertegenwoordiger beantwoord ondertussen graag eventuele vragen die je hebt. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Wil jij kennis maken met het uitgebreide, innovatieve productportfolio van Olympus of heb je al Olympus producten en wil je graag extra informatie of zoek je uitbreiding? Kom dan naar de Olympus Experience Roadshow en ontdek hoe stijl en innovatie hand in hand gaan.

Tijdens de Olympus Experience Road Show is een Olympus Specialist aanwezig om te adviseren en te inspireren. Hij heeft de complete OM-D line-up bij zich inclusief alle verkrijgbare Olympus objectieven. Ook de allernieuwste! Zo heb jij de mogelijkheid om ter plekke camera’s en lenzen uit te proberen, je vragen te stellen en te ontdekken wat de wereld van OM-D voor jouw vorm van fotografie kan betekenen. Daarnaast is er de mogelijkheid om je bestaande Olympus camera en lenzen te voorzien van de nieuwste firmware.