Panasonic Firmware Updates

Update je Panasonic LUMIX GH5, GH5S of G9 nu met de nieuwste firmware!

Het loont zeker de moeite om regelmatig te controleren of er nieuwe firmware beschikbaar is voor je camera. Soms worden daarmee eventuele problemen opgelost maar vaak worden ook de functionaliteiten in je camera flink verbeterd door nieuwe firmware.

De updates voor de Lumix G9, GH5 en GH5S zijn nu beschikbaar via de site van Panasonic. In deze nieuwe firmware zitten onder andere de volgende verbeteringen:

Verbeterde Auto-focus prestaties
Het kan altijd nóg sneller! Met de nieuwe firmware update van de GH5 worden de tracking AF prestaties verbeterd waardoor het nog eenvoudiger wordt om bewegende onderwerpen haarscherp vast te leggen.

L.Monochroom D & Korreleffecten
De nieuwe L.Monochrome D Photo Style maakt nog donkerdere tinten en een groter contrast mogelijk en biedt een geweldige aanvulling op de vele zwart-witopties van LUMIX-camera’s. Je kunt een korreleffect toevoegen om je foto een natuurlijke, analoge uitstraling te geven. Het korreleffect is in verschillende gradaties beschikbaar in alle monochroominstellingen.

Live View Boost
Met de Live View Boost worden de viewfinder en het LCD-scherm helderder weergegeven dan het opgenomen beeld, zodat het beeld ook bij weinig licht duidelijk te zien is.

Manual Focus Assist voor nog nauwkeuriger handmatig scherpstellen
Nog nauwkeuriger handmatig scherpstellen bij foto's of bewegende beelden, dankzij de mogelijkheid om tot 20x te vergroten in de MF Assist-modus.

Je camera updaten is dus zeker de moeite waard!

Je vind de updates op de website van Panasonic, met de instructies hoe ze te installeren op je camera. Mocht je er zelf niet uitkomen helpen we je natuurlijk graag.