Sigma brengt Art-lijn naar Sony E-mount

Sigma komt met een compleet nieuwe lijn Art-objectieven speciaal voor Sony Full Frame E-mount camera's! Aan SIGMA’s bestaande Art-lijn van zeer hoogwaardige objectieven worden zeven E-mount prime-objectieven toegevoegd, met brandpuntsafstanden varierend van 14mm tot 135mm. Deze objectieven zijn compatible met Sony’s Continue AF (AF-C) en high-speed autofocus, met het beeldstabilisatiesysteem in de camera en met de aberratie-correctie functionaliteit.

Het uitrollen van deze lijn zal wel een tijdje gaan duren, maar het is al wel bekend welke objectieven we het eerste kunnen verwachten. Tijdens de CP+ 2018 in Japan worden de twee eerste nieuwe modellen geïntroduceerd: de 70mm F2.8 DG MACRO | Art en 105mm F1.4 DG HSM | Art. Vooral Het 105mm f/1.4 objectief is indrukwekkend te noemen! Of, zoals Sigma het zelf beschrijft:

"Dit objectief is ontworpen om de hoogste resolutie te combineren met een verbluffend contrast, waarbij optische aberraties tot een minimum zijn beperkt. SIGMA ziet de 105mm F1.4 DG HSM | Art als haar vlaggenschip binnen haar F1.4 Art-lijn. Dit objectief is met grote precisie ontwikkeld om de hoogst haalbare optische prestaties te kunnen combineren met een prachtig bokeh."

Zeker een prachtig objectief voor de professionele portret-fotograaf dus! We houden je op de hoogte over de verwachte prijs en levertijd.