Sony Touch&Try Demodag

Kom zaterdag 18 januari alle Sony camera's en objectieven bekijken, voelen en uitproberen tijdens onze Sony Touch&Try Demodag met Marco ter Beek!

De hele dag, van 10.00 tot 17.00 uur, is Marco bij ons in de winkel aanwezig met een grote selectie camera's en objectieven om uit te proberen. Hij neemt tevens een model en flitsers mee zodat je de apparatuur uitgebreid kunt testen en misschien meteen wat tips van de meester kunt krijgen. Neem gerust je eigen Sony apparatuur mee om de verschillende aanwezige lenzen uit te proberen op je eigen camera zodat je er zeker van bent dat het precies de lens is die je zoekt. Of natuurlijk om je eigen lenzen uit te proberen op een nieuwe body!

Profiteer nog tot 31 januari van de Sony Cashbackaktie. Tevens zal er alleen zaterdag en alleen bij ons in de winkel nog een extra Sony korting gelden!

Marco ter Beek is een professionele portret-, fashion- en beautyfotograaf die ambassadeur van Sony werd na het halen van de status "Commended photographer" van de Sony World Photography Awards in 2017. Marco fotografeert met de Sony A7 R III systeemcamera.