Workshop Bloeiende Heide

In deze Fotoclub-workshop landschapsfotografie, die geschikt is voor zowel beginners en meer gevorderde fotografen, staat landschapsfotografie en de Brunsummerheide centraal. We gaan op zoek naar een mooie zonsondergang, als de weergoden ons die gunnen, op een prachtige locatie in het gebied.


Wat gaan we doen?

Na een welkomstwoord ga je als eerste naar het restaurant in het bezoekerscentrum voor een broodmaaltijd. Ondertussen geeft de fotograaf die jullie begeleidt een inleiding in landschapsfotografie. Daarna gaan je naar het voorste gedeelte van de heide. Hier ga je aan de slag met composities van zowel het landschap als de bloeiende heide zelf. Ondertussen leer je aan de hand van voorbeelden hoe je het beste de compositie kunt bepalen en de belichting kunt regelen voor de beste landschapsfoto’s.

Tegen de tijd dat de zonsondergang plaatsvindt, tussen 20:00 en 21:00 uur, heb je alles geleerd om deze zelf vast te kunnen leggen. Ondertussen worden jullie gecoached en kun je naar wens diverse filters uitproberen.

Geef je op op de website van de Fotoclub, daar vind je tevens meer informatie over deze workshop.