Workshop Continulicht in de studio

Wil je graag eens in een fotostudio aan de gang met continulicht? Of twijfel je tussen studioflitsers en LED-verlichting? Doe dan zaterdag 8 september mee aan deze interessante en leerzame workshop door Tom Museeuw!

LED licht is steeds meer terug te vinden in de cameratas van de fotograaf. Het is een lichtbron die de laatste jaren een enorme opmars kent en daar spelen de fabrikanten graag op in. Voor veel fotografen is het belichten met LED een nieuwe wereld die ze willen verkennen. De kans zit erin dat ze al snel de weg te verliezen tijdens hun zoektocht, het aanbod wordt steeds groter en er is een enorm verschil in kwaliteit en prijzen.

Fotograaf Tom Museeuw geeft je tijdens de introductie een duidelijk inzicht over de verschillende types LED lampen die er op de markt aangeboden worden, o.a. de verschillen in lichtkwaliteit en lichtspreiding. Hij geeft aan de hand van demomateriaal verschillende tips waarop je moet letten bij de aankoop van LED verlichting. De fotograaf zal vervolgens in de studio een live demonstratie geven met allerhande materiaal je een duidelijk inzicht krijgen hoe hij zijn portretten belicht. De opbouw van het portret kan tijdens de demonstratie via live-feed uit de camera op een groot scherm gevolgd worden zodat niemand iets hoeft te missen van het proces. Neem vooral ook je eigen camera mee zodat je het geleerde, na de demonstratie, direct in de praktijk kunt brengen! Er is die dag een model beschikbaar in de studio.

Informatie

  • Datum en tijd: zaterdag 8 september van 9.30 tot 11.30 of van 12.30 tot 14.30 uur
  • Duur van de workshop: 2 uur
  • Locatie: Fotostudio Eindhoven op Strijp S
  • Maximaal aantal deelnemers: 12 personen
  • Kosten: €35 per persoon
  • Na deelname ontvang je van ons een City Foto tegoedbon ter waarde van €35, te besteden aan studio-inrichting en verlichting.