• Home
 • Canon EF 300mm f/2.8L IS USM II

Canon EF 300mm f/2.8L IS USM II

€ 6.498,99
Op voorraad
SKU
4960999664842
Artikelomschrijving

Lease deze lens met ons Canon Pro Leasing programma.

 

Hoogwaardig superteleobjectief uit de L-serie met 4-stops beeldstabilisator (3 modi), ideaal voor allerlei soorten actiefotografie. De EF 300mm f/2.8L IS II USM levert uitstekende beeldkwaliteit in een robuuste maar lichte constructie.

 

Kenmerken

geen
Hoogwaardig superteleobjectief uit de L-serie met 4-stops beeldstabilisator (3 modi), ideaal voor allerlei soorten actiefotografie.

Artikelomschrijving

Lease deze lens met ons Canon Pro Leasing programma.

 

Hoogwaardig superteleobjectief uit de L-serie met 4-stops beeldstabilisator (3 modi), ideaal voor allerlei soorten actiefotografie. De EF 300mm f/2.8L IS II USM levert uitstekende beeldkwaliteit in een robuuste maar lichte constructie.

 

Kenmerken

 • 300 mm f/2.8 hoogwaardig superteleobjectief
 • Beeldhoek (horizontaal, verticaal, diagonaal): 6°50', 4°35', 8°15'
  Objectiefconstructie (elementen/groepen): 16/12
  Aantal diafragmalamellen: 9
  Minimaal diafragma: 32
  Kortste scherpstelafstand (m): 2,0
  Maximale vergroting (x): 0,18
  Filterdiameter (mm): 52 drop-in
  Max. diameter x lengte (mm): 128 x 248
  Gewicht (g): 2400
 • Onderdeel van Canons populaire L-serie
 • Duurzaam, sterk en lichtgewicht
 • Stof- en vochtbestendig
 • 4-stops beeldstabilisator
 • Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating
 • 3 IS-modi
 • Stille en snelle autofocus

 

Hoogwaardig superteleobjectief
De EF 300mm f/2.8L IS II USM is met een groot diafragma van f/2.8 een hoogwaardig superteleobjectief dat uitzonderlijke beeldkwaliteit levert in een duurzaam en licht ontwerp.

 

Kwaliteit uit de L-serie
De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

 

4-stops beeldstabilisator
Een 4-stops optische beeldstabilisator – speciaal ontworpen voor de specifieke brandpuntsafstand van het objectief – compenseert onscherpe foto's als gevolg van opnamen zonder statief of langere sluitertijden. De automatische panningdetectie levert effectieve prestaties bij het volgen van bewegende onderwerpen en doordat het IS-systeem in het objectief zit, zijn de resultaten direct zichtbaar in de beeldzoeker.

 

Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating
De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt beeldschaduw en lichtvlekken veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

 

3 IS-modi
Ideaal voor alle soorten actiefotografie, met name wanneer er gebruik wordt gemaakt van panning. De nieuwe IS-mode 3 activeert het beeldstabilisatorelement alleen tijdens de belichting.

 

Snelle, stille autofocus
Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de snelle AF-prestatie. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF-modus te hoeven uitschakelen.

Meer informatie
Merk Canon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon EF 300mm f/2.8L IS USM II

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice