• Home
 • Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Canon EF 35mm f/1.4L II USM

€ 1.875,00
Op voorraad
SKU
4549292010237
Artikelomschrijving

Lease deze lens met ons Canon Pro Leasing programma.

 

Een echte moderne klassieker: een standaard groothoekobjectief dat onder fotojournalisten geliefd is vanwege zijn natuurlijke perspectief, het krachtige vermogen bij weinig licht en de fenomenale optische prestaties.

 

Kenmerken

 • Objectiefconstructie: 14 elementen in 11 groepen
 • Beeldhoek ... Meer informatie
geen

Geliefd vanwege zijn natuurlijke perspectief, het krachtige vermogen bij weinig licht en de fenomenale optische prestaties.

Artikelomschrijving

Lease deze lens met ons Canon Pro Leasing programma.

 

Een echte moderne klassieker: een standaard groothoekobjectief dat onder fotojournalisten geliefd is vanwege zijn natuurlijke perspectief, het krachtige vermogen bij weinig licht en de fenomenale optische prestaties.

 

Kenmerken

 • Objectiefconstructie: 14 elementen in 11 groepen
 • Beeldhoek (horizontaal, verticaal, diagonaal) 54°, 38°, 63°
 • Aantal diafragmalamellen: 9
 • Diafragmabereik: f/1.4 - f/22
 • Kortste scherpstelafstand: 28 cm
 • Maximale vergrotingsmaatstaf: 0.21x
 • Stof- en vochtbestendig
 • Filterdiameter: 72mm
 • Max. diameter x lengte: 80,4 x 105,5 mm
 • Gewicht: 760 gram

 

Een grote beeldhoek met een natuurlijk perspectief
De klassieke 35 mm-brandpuntsafstand maakt dit objectief geliefd onder documentairefotografen omdat hiermee een onderwerp in zijn omgeving kan worden vastgelegd zonder het perspectief te vervormen.

 

Uitstekende prestaties bij weinig licht
Het grootste diafragma van f/1.4 laat in twee stops meer licht door dan een f/2.8 zoomobjectief, waardoor dit het ideale objectief is voor fotografie uit de hand bij weinig licht.
Door met grote diafragma's te fotograferen kunnen fotografen scherptediepte beperken. Het creëren van zulke korte-scherpstellingseffecten is een manier om een onderwerp te isoleren van de achtergrond en is vooral effectief in combinatie met de grote beeldhoek van het objectief.
Het diafragma van het objectief bestaat uit negen lamellen waardoor onscherpe gebieden vloeiend en natuurlijk worden weergegeven.

 

Nieuwe standaard voor beeldkwaliteit
Blue Spectrum Refractive-optiek, gemaakt van een organisch optisch materiaal dat door Canon is ontwikkeld, gaat kleurafwijkingen tegen door chromatische aberraties te corrigeren op een niveau dat nog niet eerder mogelijk was.
UD-optiek (Ultra Low-Dispersion) en twee asferische objectiefelementen bieden fantastische scherpte over het gehele frame, zelfs bij een volledig geopend diafragma.
Subwavelength Structure Coating verbetert het contrast en beschermt tegen reflecties en overstraling bij fotograferen met tegenlicht.

 

Snel en onopvallend scherpstellen zodat je het onverwachte kunt vastleggen
De ringvormige USM-autofocus zorgt voor een snelle, nauwkeurige en vrijwel geruisloze scherpstelling zodat je zonder de scène te verstoren je werk kunt doen.
Dankzij continu handmatig scherpstellen kan de scherpstelling worden aangepast zonder de scherpstelmodus te hoeven wijzigen en kun je gewoon door de camera blijven kijken.

 

Foto's maken blijft mogelijk, zelfs bij extreem weer
Canon's legendarische L-serie kwaliteit biedt betrouwbare duurzaamheid. Weerbestendige afdichting beschermt tegen stof en vocht, en de fluorcoating op het voorste en achterste objectiefelement is vet- en vuilafstotend zodat je het objectief eenvoudig kunt schoonmaken.

 

Blue Spectrum Refractive-optiek
Canon heeft Blue Spectrum Refractive-optiek (BR-optiek) ontwikkeld om kleurafwijkingen in lenzen met grote diameter tegen te gaan. Dit specifiek ontworpen organisch optisch materiaal corrigeert kleurafwijkingen effectiever dan andere technologieën, zoals fluoriet, Ultra Low-Dispersion (UD) of Super UD-glas. Kleurafwijkingen worden veroorzaakt door chromatische aberratie, een verschijnsel waarbij licht van verschillende kleuren in verschillende punten worden gefocusseerd. Door BR-optisch materiaal in de EF 35mm f/1.4L II USM te gebruiken, wordt dit effect geminimaliseerd. Andere elementen in het objectief kunnen vervolgens worden geoptimaliseerd, wat resulteert in uitmuntende scherpte, geweldig contrast en uitstekende bescherming tegen overstraling.

Meer informatie
Merk Canon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice