• Home
 • Canon EOS 1DX mark III body

Canon EOS 1DX mark III body

€ 7.419,01
Niet op voorraad
SKU
4549292146011
Artikelomschrijving

Lease deze camera met ons Canon Pro Leasing programma.

Als de omstandigheden zwaar zijn, met slecht licht en een enorme druk om te presteren, maak je met de EOS-1D X Mark III winnende foto's nog voordat de concurrentie klaar is om te klikken. Dit is de ultieme creatieve toolkit met uitstekende prestaties bij weinig licht, deep learning-AF en 5,5K RAW-video. Het hart van de Canon EOS-1D X Mark III is een enk... Meer informatie

geen

Als de omstandigheden zwaar zijn, met slecht licht en een enorme druk om te presteren, maak je met de EOS-1D X Mark III winnende foto's nog voordat de concurrentie klaar is om te klikken. Dit is de ultieme creatieve toolkit met uitstekende prestaties bij weinig licht, deep learning-AF en 5,5K RAW-video.

Artikelomschrijving

Lease deze camera met ons Canon Pro Leasing programma.

Als de omstandigheden zwaar zijn, met slecht licht en een enorme druk om te presteren, maak je met de EOS-1D X Mark III winnende foto's nog voordat de concurrentie klaar is om te klikken. Dit is de ultieme creatieve toolkit met uitstekende prestaties bij weinig licht, deep learning-AF en 5,5K RAW-video. Het hart van de Canon EOS-1D X Mark III is een enkele DIGIC X-beeldprocessor, een instrument dat veel meer vermogen heeft dan eerdere DIGIC-processoren en de camera ongekend snel maakt. De DIGIC X-processor biedt niet alleen een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden, maar maakt ook continue opnamen tot 20 fps mogelijk met volledige autofocus, automatische belichting en interne DLO-verwerking.

Krijg tot €1000 cashback op een lens bij aankoop van deze camera!

Aktie loopt tot nader order, aankoop van camera en lens mogen tot 90 dagen uit elkaar liggen.

Kenmerken

 • 20.2 Megapixel Full Frame CMOS-sensor
 • DIGIC X processor
 • 191-punts AF-systeem met 155 AF-kruissensoren
 • Gezichtsherkenning en Eye AF
 • Dual Pixel CMOS AF-systeem
 • Sluitersnelheden tot 1/8000 sec.
 • Beeldsnelheid tot 20 fps in Live View-modus met spiegel opgeklapt en belichting en AF-tracking
 • Snelheid blijft behouden tot een onbeperkt aantal JPEG-opnamen of tot meer dan 1000 RAW-opnamen, met CFexpress kaart
 • Lichtmeting: 400.000-pixel RGB+IR-meetsensor, 384-zone meting
 • Gevoeligheid: ISO 100-102.400, uitbereidbaar tot ISO 50-812.600
 • Video: 4K RAW (5496 x 2904/60 fps) direct op de CFexpress kaart, Full HD 1080/120p
 • HDMI-uitgang: 4K- en Full HD-opnamen, ongecomprimeerd YCbCr 4:2:0, 8-bits BT709 of YCbCr 4:2:2, 10-bits BT2020 met Canon Log-geluidsuitvoer via HDMI zijn ook mogelijk
 • Frame grab van 8,3 Megapixel JPEG-foto uit 4K-video mogelijk
 • Ingebouwde stereomicrofoons (48 kHz, 16-bits x 2 kanalen)
 • 3,2 inch TFT touchscreen met ca. 2.100K dots
 • Knipperdetectie bij een frequentie van 100 Hz of 120 Hz
 • Wireless LAN (IEEE802.11b/g/n), (alleen 2,4 GHz), met ondersteuning voor Bluetooth
 • Gigabit Ethernetpoort
 • Dubbel CFexpress 1.0-type B kaartslot
 • GPS ingebouwd voor lengtegraad, breedtegraad, hoogte, Coordinated Universal Time
 • Oplaadbare lithium-ionaccu LP-E19 (meegeleverd) of LP-E4N
 • Afmeting: 158 x 167,6 x 82,6 mm
 • Gewicht: 1250 gram


Sneller dan snel. Sneller dan snel
Met de Canon EOS-1D X Mark III kun je elke seconde 20 full-frame beelden met 20,1 Megapixel vastleggen in de Live View-modus - gebruik de mechanische sluiter om bewegingen natuurgetrouw vast te leggen of de elektronische sluiter voor volledig stille opnamen.

Als je de optische zoeker van de camera gebruikt, is de snelheid van de continue opnamen 16 fps. Dit is een buitengewone prestatie voor een DSLR-camera die mogelijk wordt gemaakt door Canon's expertise op het gebied van mechanische techniek. De direct drive-motoren bewegen de reflexspiegel op en neer en zorgen ervoor dat deze snel, nauwkeurig en met minimale 'spiegeltrillingen' terugkeert naar de ruststand.

De sluiter van de Canon EOS-1D X Mark III is geschikt voor 500.000 opnamen en biedt ongekende niveaus van snelheid en betrouwbaarheid waarop je kunt vertrouwen wanneer de druk hoog is.

Intelligente AF die je versteld zal doen staan
Of je nu opnamen maakt met de sensationele optische zoeker van de Canon EOS-1D X Mark III of met het royale 3,1 inch touchscreen, het valt meteen op hoe snel, nauwkeurig en precies het revolutionaire AF-systeem werkt. Deep learning-algoritmen zijn geprogrammeerd om verschillende sporten te identificeren, terwijl gezichts- en oogdetectie zijn gecombineerd met geavanceerde volgfuncties die atleten zelfs volgen wanneer ze een bril of een helm dragen.

Dual Pixel CMOS AF
Wanneer je de Canon EOS-1D X Mark III als een systeemcamera gebruikt in de Live View-modus, wordt de autofocus uitgevoerd door het befaamde Dual Pixel CMOS AF-systeem van Canon. Hierdoor wordt vrijwel elke pixel op de sensor van de camera omgezet in een beeldpixel en een AF-pixel met fasedetectie.

Dual Pixel CMOS AF werkt snel bij het maken van foto's, het volgen van bewegende onderwerpen in het frame, en bij het soepeler opnemen van video, waardoor professionele focuspulleffecten van het ene onderwerp naar het andere mogelijk zijn.

De implementatie van Dual Pixel CMOS AF-technologie in de Canon EOS-1D X Mark III creëert pixels met scherpstelmogelijkheden over de gehele hoogte van het frame en over meer dan negentig procent van de breedte. De prestaties zijn verhoogd tot een niveau waarbij het mogelijk is om opnamen te maken met 20 fps met snelle, precieze en continue scherpstelling. Hetzelfde deep learning-algoritme voor autofocus dat beschikbaar is wanneer je de camera in de zoekermodus gebruikt, is ook beschikbaar voor Dual Pixel CMOS AF. Wat voor object, dier of persoon je ook volgt, je kunt er zeker van zijn dat je het onderwerp scherp vastlegt.

Opmerkelijke kwaliteit in slechte omstandigheden
Vergeleken met zijn voorgangers biedt de Canon EOS-1D X Mark III een groter dynamisch bereik, meer geavanceerde ruisonderdrukking bij alle ISO-gevoeligheden en snellere uitlezing van beeldgegevens. De systeemeigen ISO-gevoeligheid varieert nu van ISO 100 tot ISO 102.400 en kan worden uitgebreid tot een verbazingwekkende ISO 50-812.600, waarmee nieuwe normen voor prestaties bij weinig licht worden gesteld.

De Canon EOS-1D X Mark III heeft ook een Gaussiaans low-pass filter (LPF) dat moiré effectiever vermindert dan standaard LPF-ontwerpen en tegelijkertijd een scherper beeld levert met meer details.

Twee CFexpress-sleuven
De Canon EOS-1D X Mark III maakt gebruik van CFexpress, de geavanceerde opslag van de Compact Flash Association. Deze kaarten hebben aanzienlijk hogere schrijfsnelheden, waardoor je maar liefst 1000 opnamen zonder buffer met 20 fps in de RAW- en JPEG-modus kunt maken, plus interne 5,5K RAW-video-opnamen.

Canon heeft geluisterd naar de feedback van professionele fotografen en heeft het nu mogelijk gemaakt om foto's op te slaan op één kaart en videobeelden op een andere kaart.

Een geweldige filmmaker
Creatieve filmmakers en vertellers van beeldverhalen kunnen de Canon EOS-1D X Mark III gebruiken om full-frame 4K video-opnamen te maken met zestig frames per seconde en intern beeldmateriaal op te nemen met de 10-bits HEVC/H.265-codec met Canon Log of 12-bits RAW, voor een groter dynamisch bereik en eenvoudige kleurgradatie tijdens het bewerken.

De Canon EOS-1D X Mark III kan ook 5,5K RAW-video intern opnemen op de CFexpress-kaarten van de camera, wat filmmakers een ongekende beeldkwaliteit biedt. Je kunt een natuurlijkere kleurgradatie en een groter dynamischer bereik verwachten, zodat je details kunt zien in hooglichten en schaduwen die twaalf stops uit elkaar liggen.

Deze CRM-bestanden van 12-bits met 5472x2886 pixels kunnen worden verwerkt met de meegeleverde Digital Photo Pro-software en worden ook ondersteund door toonaangevende fabrikanten van software voor niet-lineaire bewerkingen. De Canon EOS-1D X Mark III kan ook tegelijkertijd een 4K-proxybestand opnemen dat kan worden gebruikt om de bewerkingsworkflows te versnellen.

Full HD-opnamen met Dual Pixel AF zijn ook beschikbaar, bij framerates tot 120 fps. Ideaal voor slow motion-effecten met een kwart van de snelheid.

Beeldstabilisatie voor video's
Movie Digital IS zorgt voor zeer effectieve 5-assige beeldstabilisatie wanneer je vanuit de hand filmt. Hiermee worden bewegingen die worden veroorzaakt door cameratrilling vereffend. Een verbeterde modus detecteert en corrigeert het soort beweging dat optreedt bij het lopen met de camera, wanneer je bijvoorbeeld een bewegend onderwerp volgt.

De resultaten zijn gewoonweg fantastisch. Stabiele, vloeiende, professionele beelden die niet onderdoen voor opnamen van speciale hoogwaardige videocamera's.

Blijf verbonden, blijf concurrerend
Of je nu in een met Ethernet uitgerust stadion bent of vlak voor een deadline foto's verzendt via Wi-Fi, met de EOS-1D X Mark III blijf je de concurrentie voor.

Een uitbreiding van je creatieve geest
In de robuuste en betrouwbare EOS-1D X Mark III is het beste gecombineerd van Canon's DSLR-camera's en systeemcamera's. De bediening is zo intuïtief dat de camera zo onopvallend is als een camera maar kan zijn.

Meer informatie
Merk Canon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon EOS 1DX mark III body

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice