Canon EOS R5 body

€ 4.549,00
Op voorraad
SKU
4549292161212
Artikelomschrijving

Lease deze camera met ons Canon Pro Leasing programma.

De camera die het onmogelijke mogelijk maakt: maak continu sensationele foto's met 45 Megapixel, een snelheid tot 20 fps, een stille elektronische sluiter en gelijktijdige AF-tracking. Een geavanceerde Image Stabilizer is effectief tot maar liefst 8 stops en geavanceerde Wi-Fi maakt het mogelijk om direct te uploaden naar de ... Meer informatie

geen

De camera die het onmogelijke mogelijk maakt: maak continu sensationele foto's met 45 Megapixel, een snelheid tot 20 fps, een stille elektronische sluiter en gelijktijdige AF-tracking. Een geavanceerde Image Stabilizer is effectief tot maar liefst 8 stops en geavanceerde Wi-Fi maakt het mogelijk om direct te uploaden naar de canon.image cloud via Wi-Fi-hotspots en smartphone of tablet.

Artikelomschrijving

Lease deze camera met ons Canon Pro Leasing programma.

De camera die het onmogelijke mogelijk maakt: maak continu sensationele foto's met 45 Megapixel, een snelheid tot 20 fps, een stille elektronische sluiter en gelijktijdige AF-tracking. Een geavanceerde Image Stabilizer is effectief tot maar liefst 8 stops en geavanceerde Wi-Fi maakt het mogelijk om direct te uploaden naar de canon.image cloud via Wi-Fi-hotspots en smartphone of tablet.

Van professionele portret- en modefotografen tot fotografen die sport-, wildlife-, landschaps- en reisfoto's maken: de EOS R5 is baanbrekend en maakt iedereen die deze camera gebruikt creatief.

Filmmakers of makers van 'hybride' foto's en video's zullen ook onder de indruk zijn, dankzij de mogelijkheid van de EOS R5 om 12-bits 8K RAW-video vast te leggen met framerates tot 30p en 4K-beeldmateriaal met framerates tot 120p – allemaal met de volledige breedte van de full-frame sensor van de camera.

Krijg tot €1000 cashback op een lens bij aankoop van deze camera!

Aktie loopt tot nader order, aankoop van camera en lens mogen tot 90 dagen uit elkaar liggen.

Kenmerken

 • 45 Megapixel Full Frame CMOS sensor
 • Dual Pixel CMOS AF met fasedetectie
 • DIGIC X processor
 • AF bereik: EV -6 tot EV 20
 • AF-geprogrammeerd met deep-learning AI om ogen, gezichten, hoofden en lichamen te herkennen bij mensen, katten, honden en vogels
 • 1053 beschikbare AF-gebieden bij automatische selectie
 • 5940 (foto's) / (4500) film AF-posities beschikbaar bij handmatige selectie
 • Tot wel 8-stops in-body Image Stabilizer
 • ISO waarde: 100-51.200 (in 1/3- of hele stopwaarden)
 • ISO kan worden uitgebreid tot L: 50 en H: 102400
 • Stille electronische sluiter met een beeldsnelheid van tot 20 fps en sluitertijden tot 1/8000 sec.
 • Beeldsnelheid met mechanische sluiter tot max. 12 fps voor 350 JPEG- of 180 RAW-opnamen
 • 0.5" OLED-kleuren-EVF zoeker met 100% zoekerdekking en 5,76 miljoen dots
 • 3.15" (8 cm) Clear View LCD II, ca. 2,1 miljoen dots
 • 12-bits 8K-video en 4K-video met een snelheid tot 120p
 • Frame grab van JPEG-foto met 35,4 Megapixel uit 4K UHD-video mogelijk
 • 8K en 4K time-lapse film
 • 8K/4K/Full HD - YCbCr4:2:0 8-bits of YCbCr4:2:2 10-bits, Canon Log kleurafhandeling mogelijk
 • 4K (DCI) 59,94p, 4K (UHD) 59,94p, Full HD 59,94p ongecomprimeerde YCbCr 4:2:2 HDMI-output
 • 8-bits of 10-bits, geluidsuitvoer via HDMI is ook mogelijk
 • SuperSpeed USB 3.1 Gen 2 USB C-aansluiting
 • HDMI micro out (Type D), externe Mic In / Line In (stereo-miniaansluiting), hoofdtelefoonaansluiting (stereo-miniaansluiting), aansluittype N3 (aansluiting afstandsbediening), sync-ingang flitser
 • Wifi met Bluetooth ingebouwd
 • Opslag op 1x CFexpress type B en/of 1x SD/SDHC/SDXC en UHS-II
 • Canon LP-E6NH accu
 • Body van magnesiumlegering en polycarbonaat met onderdelen van glasvezel
 • Afmetingen: 135,8 x 97,5 x 88 mm
 • Gewicht body: ca. 650 g (738 g met kaart en accu)

Zie details als nooit tevoren
Een next-generation 45 Megapixel full-frame CMOS-sensor zorgt voor ongelooflijke helderheid, weinig ruis en een groot dynamisch bereik: de perfecte partner voor Canon's geavanceerde RF-lenzen.

Full-frame 45 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC X-processor
Voor sensationele helderheid en details, wat je ook vastlegt - zelfs bij slecht licht tot ISO 51200.

Maak kennis met portretherbelichting en achtergrondhelderheid
Gebruik Dual Pixel RAW om de belichting van de gezichten van het onderwerp aan te passen of om alleen de achtergrond scherp te stellen bij het fotograferen van landschappen.
Deze nieuwe ingebouwde camerafunctie verandert de weergave van belichting op de gezichten van onderwerpen in portretten. De weergave van de intensiteit, spreiding en richting van het licht kan worden gewijzigd bij nabewerking, zodat schaduwen lichter of donkerder kunnen worden gemaakt en opnieuw kunnen worden gepositioneerd, waarmee het effect van een reflector wordt gesimuleerd.

Blijf scherp en gefocust
Met Dual Pixel CMOS AF II kun je razendsnel scherpstellen en profiteer je van 5940 AF selecteerbare posities, die bijna 100% van het beeld beslaan. De EOS R5 kan scherpstellen in slechts 0,05 sec - een toonaangevende prestatie voor een full-frame systeemcamera. Autofocus is ook functioneel bij lichtniveaus tot -6EV, wat ongeveer hetzelfde lichtniveau is als bij een halve maan.

Dankzij deze ongelooflijke lichtgevoeligheid kan de EOS R5 ook scherpstellen met een maximaal diafragma van slechts f / 22, waardoor teleconverters kunnen worden gebruikt met een relatief klein diafragma en met zeer compacte supertelelenzen, zoals de RF 600mm F11 IS STM en de RF 800mm F11 IS STM.

Baanbrekende intelligente AF

De automatische scherpstelling van de camera wordt geprogrammeerd met behulp van deep learning AI - deze werd voor het eerst ontwikkeld voor de baanbrekende EOS-1D X Mark III. Hierdoor kan de EOS R5 het gezicht en de ogen van een onderwerp herkennen en volgen met ongekende nauwkeurigheid en precisie, zelfs als die vanaf de zijkant worden gezien. Deze trackingfunctie is ook beschikbaar bij het fotograferen van honden, katten en vogels, zodat ze scherp blijven terwijl ze bewegen - een primeur voor EOS-camera's.

Ultieme snelheid, ultieme kwaliteit. Baanbrekende prestaties die je creativiteit naar een hoger niveau tillen.
Geen enkele andere camera komt dicht bij de EOS R5. Leg full-frame beelden van 45 Megapixel vast met een verbluffende snelheid van 20 fps in volledige stilte en met volledige automatische scherpstelling. En voor situaties die daarom vragen, is er ook een mechanische sluiter beschikbaar, waarmee toonaangevende opnamesnelheden tot 12 fps mogelijk zijn.

Nieuwe standaarden voor filmmakers… opnieuw
Als pionier op het gebied van filmen met een spiegelreflexcamera en ontwikkelaars van de befaamde Cinema EOS-serie camera's en lenzen, was Canon goed gepositioneerd om de EOS R5 fantastische mogelijkheden voor filmproductie te geven. Maak prachtige 12-bits RAW-video intern met 8K, of neem 4K (4:2:2 10-bits) op met framerates van tot wel 120p voor uitzonderlijke slow-motion-effecten. Dit alles met de volle breedte van de full-framesensor van de camera voor een cinematische look Dual Pixel CMOS AF II met Gezichts/oogdetectie zorgt ervoor dat alles er scherp uitziet en zorgt voor indrukwekkende focuspull-overgangen in alle videomodi.

Geavanceerde wireless mogelijkheden die je manier van werken transformeren
De EOS R5 maakt gebruik van een Bluetooth Low Energy-verbinding die altijd is ingeschakeld om een continue verbinding met een smart-apparaat tot stand te brengen. Start gewoon de Canon Camera Connect-app en de camera brengt een snelle Wi-Fi-verbinding tot stand waarmee fotografen op afstand door beelden kunnen bladeren en ze kunnen bekijken en verzenden.

Meer informatie
Merk Canon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon EOS R5 body

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice