• Home
 • Canon EOS RP inclusief 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM

Canon EOS RP inclusief 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM

Normale prijs € 1.419,00 Speciale prijs € 1.269,00
Op voorraad
SKU
4549292171402
Artikelomschrijving

Lease deze camera met ons Canon Pro Leasing programma.

De Canon EOS RP brengt de kracht van full-frame systeemcamera's in een kleine, lichte body uit de EOS R-serie, waardoor je nog meer creatieve mogelijkheden hebt om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Kit inclusief een RF 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM objectief.

N... Meer informatie

geen

De Canon EOS RP brengt de kracht van full-frame systeemcamera's in een kleine, lichte body uit de EOS R-serie, waardoor je nog meer creatieve mogelijkheden hebt om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Artikelomschrijving

Lease deze camera met ons Canon Pro Leasing programma.

De Canon EOS RP brengt de kracht van full-frame systeemcamera's in een kleine, lichte body uit de EOS R-serie, waardoor je nog meer creatieve mogelijkheden hebt om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Kit inclusief een RF 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM objectief.

Nu met €150 directe kassakorting!

Aktie loopt van 11 januari t/m 28 februari 2021

Kenmerken

 • 26.2 Megapixel Full Frame CMOS sensor
 • Dual Pixel CMOS AF met fasedetectie
 • AF bereik: EV -5 tot EV 18
 • DIGIC 8 processor
 • ISO waarde: 100-40.000 (in 1/3- of hele stopwaarden)
 • ISO kan worden uitgebreid tot L:50, H1: 51200, H2: 102400
 • Stille electronische sluiter met sluitertijden tot 1/4000 sec.
 • Beeldsnelheid tot max. 8 fps voor 100 JPEG-, 47 RAW-, 78 C-RAW-beelden
 • 0.39" OLED-kleuren-EVF zoeker met 100% zoekerdekking en 2.36 miljoen dots
 • 3" (7.5 cm) Clear View LCD II, ca. 1.04 miljoen dots
 • 4K (16:9) 3840 x 2160 (25, 23,98 fps) intraframe video
 • Frame grab van 8,3 Megapixel JPEG-foto uit 4K-video mogelijk
 • 4K time-lapse film
 • Hi-Speed USB (USB 2.0) Type-C-aansluiting
 • Wifi met Bluetooth ingebouwd
 • Canon LP-E17 accu
 • Afmetingen: 132,5 × 85,0 × 70,0 mm
 • Gewicht body: ca. 440 g


Een lichtgewicht body met een snellere, slimmere lensvatting
De Canon EOS RP is een praktische, creatieve full-frame systeemcamera met enorme creatieve mogelijkheden dankzij de nieuwe generatie RF-lenzen. De grote diameter, de hoge communicatiesnelheid en de korte backfocus van de RF-vatting vormen het perfecte startpunt voor uw toekomstige full-frame systeem.

De nieuwe standaard voor full-frame beeldkwaliteit
De kern van de Canon EOS RP wordt gevormd door een uitstekende full-frame Dual Pixel CMOS AF-sensor met 26,2 Megapixel. Elke pixel wordt gebruikt voor zowel beeldverwerking als autofocus, wat resulteert in geweldig scherpe beelden. Van rijke, scherpe details tot betrouwbare prestaties bij weinig licht — deze camera heeft het allemaal. Voeg daar Canon RF-lenzen aan toe die speciaal zijn ontworpen voor het EOS R System en het resultaat zet de nieuwe standaard voor beeldverwerking die je creativiteit ondersteunt en stimuleert.

Maak waar en wanneer je wilt opnamen dankzij ongekende ISO
Met een full-frame sensor heb je meer controle over scherptediepte, zodat je ook bij weinig licht prachtige foto's maakt. Dankzij een maximale ISO van 40000 is het mogelijk om ook zonder flits details en kleuren te behouden. De ISO-waarde is gemakkelijk in te stellen op de Canon EOS RP via de Lens Control Ring of instelbare keuzewielen, waardoor je intuïtiever foto's kunt maken.

Snellere beeldverwerking dankzij DIGIC 8
De DIGIC 8 is Canon's nieuwste beeldverwerkingsmotor. Deze verwerkt beelden sneller dan ooit en heeft responsievere en flexibelere bediening, zodat je rechtstreeks van de camera van hogere beeldkwaliteit geniet en je minder nabewerking nodig hebt.

De kracht van DLO zodra je een foto maakt
Digital Lens Optimizer (DLO) corrigeert zowel optische vertekeningen als verlies van resolutie veroorzaakt door het low-passfilter van de camera door een inversiefunctie toe te passen op iedere opname en het beeld beter te laten overeenkomen met de scène zoals die er voor het blote oog uitziet. Dit zorgt voor gedetailleerde beelden van hoge kwaliteit met beheerbare bestandsgrootten, waardoor fotografen van maximale beeldkwaliteit en grotere flexibiliteit genieten. De Canon EOS RP heeft direct toegang tot informatie van lensprofielen van RF-lenzen en kan dit in de camera gebruiken voor realtime optimalisatie zodra je een foto maakt.

Nieuwe niveaus van beeldstabilisatie
Beeldstabilisatie over 5 assen en Dual Sensing IS zorgen voor krachtige stabilisatie van je opnamen, waardoor beeldvertekening wordt verminderd. Hierdoor heb je de vrijheid om te creëren zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Met dit dubbele systeem werken de lens en de camera in realtime samen voor stabiliteit (Dual Sensing) via het communicatiesysteem in de lensvatting.

EOS-bediening zonder concessies
Een comfortabele grip in EOS-stijl; een variangle touchscreen met hoge resolutie; en een elektronische OLED-zoeker maken geavanceerde bediening mogelijk in een lichte body (485 g).

Overal meteen op focussen
Dual Pixel CMOS AF biedt een uitgebreid AF-gebied en 's werelds hoogste AF-snelheid van slechts 0,05 seconden op 4779 selecteerbare AF-posities, plus AF bij weinig licht tot -5 EV. Met Eye AF blijven je portretten scherp terwijl de focus bracketing een maximale scherptediepte biedt in een foto.

Flexibel opnemen, naadloos verbinding maken
Leg beelden vast met de stille modus, bedien de camera op afstand via Wi-Fi en nog veel meer. Leg alle actie vast met snelheden tot 5 fps; verwerk je beelden in de camera; en deel ze via de Canon Camera Connect-app.

Maak fantastische, superstabiele video's
Stel vloeiend scherp met Dual Pixel CMOS AF en film trillingsvrije beelden met Movie Digital IS in een resolutie tot 4K met een reeks gebruiksvriendelijke bewerkingscodecs. De microfoon- en hoofdtelefoonaansluitingen zorgen voor volledige audiobediening en het variangle LCD-touchscreen zorgt voor stabiliteit en een duidelijk beeld van je onderwerp.

Meer informatie
Merk Canon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Canon EOS RP inclusief 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice