• Home
  • Carry Speed L-Bracket model S voor systeemcamera

Carry Speed L-Bracket model S voor systeemcamera

€ 34,94
Niet op voorraad
SKU
0798295519634
Artikelomschrijving

Deze Carry Speed L-Bracket maat S is speciaal ontworpen om op een systeemcamera te bevestigen. Door het universele ontwerp en standaard ¼” statiefschroef is hij geschikt voor de meeste systeemreflexcamera’s. De L-Bracket biedt maximale ondersteuning onder de gehele bodemplaat van je camera. Dit geeft meer houvast dan bijvoorbeeld een standaard cameraplaat. Met een L-bracket kun je snel wisselen tussen een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. H... Meer informatie

geen

Deze Carry Speed L-Bracket maat S is speciaal ontworpen om op een systeemcamera te bevestigen. Door het universele ontwerp en standaard ¼” statiefschroef is hij geschikt voor de meeste systeemreflexcamera’s.

Artikelomschrijving

Deze Carry Speed L-Bracket maat S is speciaal ontworpen om op een systeemcamera te bevestigen. Door het universele ontwerp en standaard ¼” statiefschroef is hij geschikt voor de meeste systeemreflexcamera’s. De L-Bracket biedt maximale ondersteuning onder de gehele bodemplaat van je camera. Dit geeft meer houvast dan bijvoorbeeld een standaard cameraplaat. Met een L-bracket kun je snel wisselen tussen een horizontale (landschap) naar een verticale (portret) opnamepositie. Het rode anti-slip rubber voorkomt dat je camera verschuift.

Gebruiken met een Carry Speed Sling Strap
De L-Bracket gebruik je in combinatie met de Carry Speed Sling Strap. Op de Bracket zit een klein uitklapbaar balhoofd die je in het slot van de Sling Strap kunt plaatsen, vervolgens kun je het quick-release kapje aandraaien tot hij stevig vast zit. Dit sterke bevestigingssysteem zorgt dat de Sling Strap en de L-Bracket goed aan elkaar bevestigd blijven.

Gebruiken met een statief
De L-Bracket heeft een Arca-Swiss snelkoppeling, met deze aansluiting kun je de camera op alle Arca-Swiss geschikte statieven zetten. Dankzij het L-stuk blijft de optische as van het objectief altijd recht boven het centrum van de kogel gepositioneerd. Dit is prettig bij het maken van foto’s, want het cameragewicht drukt recht op de centrale as van het balhoofd. Dit brengt extra stabiliteit.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Carry Speed L-Bracket model S voor systeemcamera

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice