• Home
  • Dorr Kapstadt medium leder vintage brown

Dorr Kapstadt medium leder vintage brown

€ 159,01
Op voorraad
SKU
4000461095092
Artikelomschrijving

Chic en tijdloos elegant, dat is deze stijlvolle schoudertas van echt leer. Naast dat het prettig aanvoelt is het gebruikte leer ook erg robuust. Door gebruik verandert het patina en wordt deze tas een persoonlijkheid met natuurlijke schoonheid. De fototas biedt voldoende plaats aan je systeemcamera met twee lenzen of flitsers en wat kleine accessoires. Aan de achterzijde zit een ritsvak voor bijvoorbeeld je telefoon of portemonee. Het fotocompartiment heeft verstelbare tussenschotjes en is z... Meer informatie

geen

Chic en tijdloos elegant, dat is deze stijlvolle schoudertas van echt leer. De fototas biedt voldoende plaats aan je systeemcamera met twee lenzen of flitsers en wat kleine accessoires. Het fotocompartiment heeft verstelbare tussenschotjes en is zijn geheel uitneembaar zodat je de tas ook als gewone tas kunt gebruiken voor werk of school.

Artikelomschrijving

Chic en tijdloos elegant, dat is deze stijlvolle schoudertas van echt leer. Naast dat het prettig aanvoelt is het gebruikte leer ook erg robuust. Door gebruik verandert het patina en wordt deze tas een persoonlijkheid met natuurlijke schoonheid. De fototas biedt voldoende plaats aan je systeemcamera met twee lenzen of flitsers en wat kleine accessoires. Aan de achterzijde zit een ritsvak voor bijvoorbeeld je telefoon of portemonee. Het fotocompartiment heeft verstelbare tussenschotjes en is zijn geheel uitneembaar zodat je de tas ook als gewone tas kunt gebruiken voor werk of school.

Kenmerken

  • Capaciteit: een systeemcamera met twee lenzen of flitsers, smartphone en accessoires
  • Binnenmaat: ca. 20 x 31 x 9 cm
  • Binnenmaat uitneembaar fotocompartiment: 18 x 28 x 7 cm
  • Buitenmaat: ca. 25 x 35 x 12 cm
  • Materiaal: Rundleder, katoenen voering
  • Gewicht: 540 gram
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dorr Kapstadt medium leder vintage brown

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice