• Home
  • Dorr Motion Neustas XS rood

Dorr Motion Neustas XS rood

€ 19,95
Op voorraad
SKU
4000461082047
Artikelomschrijving

De Dörr Motion tassenserie staat bekend om zijn eenvoudige design. De Motion cameratassen zien er stuk voor stuk strak uit. Ze zijn ontworpen met weinig ritsen en sluitingen, geen extra banden of riemen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende, basic kleuren. Uiteraard zijn de Motion Photo Bags gemaakt van waterafstotend D300 polyester, zodat de apparatuur in de tas goed beschermd is. De Motion Neustas XS is geschikt voor een kleine systeemcamera met compacte lens of een grotere com... Meer informatie

geen

De Dörr Motion tassenserie staat bekend om zijn eenvoudige design. De Motion Neustas XS is geschikt voor een kleine systeemcamera met compacte lens of een grotere compactcamera en kleine accessoires.

Artikelomschrijving

De Dörr Motion tassenserie staat bekend om zijn eenvoudige design. De Motion cameratassen zien er stuk voor stuk strak uit. Ze zijn ontworpen met weinig ritsen en sluitingen, geen extra banden of riemen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende, basic kleuren. Uiteraard zijn de Motion Photo Bags gemaakt van waterafstotend D300 polyester, zodat de apparatuur in de tas goed beschermd is. De Motion Neustas XS is geschikt voor een kleine systeemcamera met compacte lens of een grotere compactcamera en kleine accessoires.

Kenmerken

  • Capaciteit: een kleine systeemcamera met compacte lens of een grotere compactcamera, kleine accessoires.
  • Binnenmaat: 12.5 x 12 x 8 cm
  • Buitenmaat: 16 x 14 x 10 cm
  • Materiaal: waterafstotend D300 polyester
  • Gewicht: 190 gram


Naar wens in te delen met dividers
Niet alleen de stof, maar ook de ritsen van de Photo Bag zijn waterbestendig. De onderkant van de tas is voorzien van rubber, wat extra bescherming biedt tegen schokken bij het neerzetten van de tas. Ook zorgt het rubber ervoor dat de inhoud van de tas niet nat wordt wanneer je hem op een vochtige ondergrond plaatst. De binnenkant van de tas is voorzien van een divider die naar wens geplaatst kan worden, zodat je de inhoud kunt aanpassen op jouw apparatuur. Het handvat van de tas is gevoerd zodat je hem comfortabel kunt dragen, daarnaast heeft de tas ook een afneembare schouderriem.

Ruimte voor extra accessoires
Aan de zijkanten van de Motion fototas bevinden zich extra vakken voor allerlei accessoires, zoals SD-kaarten, accu's, kabels of filters. Aan de voorkant van det tas zit een ritsvak waarin je persoonlijke spullen kwijt kunt.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Dorr Motion Neustas XS rood

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice