• Home
  • FujiFilm GF 250mm f/4.0 R LM OiS WR

FujiFilm GF 250mm f/4.0 R LM OiS WR

€ 3.199,00
Op voorraad
SKU
4547410370133
Artikelomschrijving

De FujiFilm GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR is een teleobjectief met een beeldhoek die overeenkomt met een 198mm objectief voor een 35mm camera. Door zijn optische kwaliteiten is dit objectief in staat om de atmosfeer zo vast te leggen alsof je er zelf bij bent geweest. De hoge detailweergave van dit objectief is ‘futureproof’. Wanneer dit teleobjectief wordt voorzien van de GF 1.4X TC WR teleconverter dan wordt de totale brandpuntsafstand terug gerekend naar 35mm formaat maar liefst 2... Meer informatie

geen

De FujiFilm GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR is een teleobjectief met een beeldhoek die overeenkomt met een 198mm objectief voor een 35mm camera. Door zijn optische kwaliteiten is dit objectief in staat om de atmosfeer zo vast te leggen alsof je er zelf bij bent geweest.

Artikelomschrijving

De FujiFilm GF 250mm f/4.0 R LM OIS WR is een teleobjectief met een beeldhoek die overeenkomt met een 198mm objectief voor een 35mm camera. Door zijn optische kwaliteiten is dit objectief in staat om de atmosfeer zo vast te leggen alsof je er zelf bij bent geweest. De hoge detailweergave van dit objectief is ‘futureproof’. Wanneer dit teleobjectief wordt voorzien van de GF 1.4X TC WR teleconverter dan wordt de totale brandpuntsafstand terug gerekend naar 35mm formaat maar liefst 277mm en dat alles zonder verlies aan beeldkwaliteit.

Lease deze lens tijdelijk tegen 0% rente!

Aktie loopt van 2 november 2020 t/m 17 januari 2021

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of mail ons

Het objectief is voorzien van een nieuwe scherpstelfunctie waarmee de fotograaf direct de laatst gebruikte instelling kan toepassen omdat deze wordt opgeslagen in het geheugen van het objectief. Door gebruik te maken van hoogwaardig magnesium wordt het gewicht van deze ‘lens’ relatief laag gehouden.

Kenmerken

  • Brandpunt: 250mm (vergelijkbaar met een 198mm lens op een full frame/kleinbeeldcamera)
  • Lensopbouw: 16 elementen in 10 groepen (2 ED elementen, 1 Super ED element)
  • Beeldhoek: 12.5°
  • Diafragmabereik: f/4.0 - f/32
  • 9 diafragmabladen
  • Minimale scherpstelafstand: 140 cm
  • Filtermaat : 82 mm
  • Afmetingen: Ø 108mm x 203.5mm
  • Gewicht: 1425 gram


Ultrahoge beeldkwaliteit
Het objectief is opgebouwd uit in totaal 16 lenselementen die zijn ondergebracht in 10 groepen. Zo beschikt dit objectief onder andere over één super ED lens en twee ED lensdelen die chromatische aberratie onderdrukken en waardoor een sublieme beeldkwaliteit kan worden behaald. Met name het super ED lens element helpt in grote mate om fluctuaties in CA te onderdrukken. Zo is de vergrotingsfactor 0.22x en kan er tot op een minimale afstand van 1.4 meter worden scherp gesteld. Voor telefoto’s mag men rekenen op een prachtige bokeh en achtergrondonscherpte.

Sterke 5-stops beeldstabilisatie
Het objectief is voorzien van een beeldstabilisatiesysteem dat tot wel 5 stops kan corrigieren (CIPA richtlijnen). Dit stelt fotografen in staat om maximale prestaties te bereiken op het gebied van beeldkwaliteit en waarbij de hoge resolutie van de GFX volledig tot zijn recht kan komen.

Diverse functies
Het objectief beschikt over een optie om de scherpstelafstand te beperken waardoor er sneller kan worden scherp gesteld. ‘Focus pre-set’, is een mogelijkheid waarbij de instellingen in het geheugen van het objectief kunnen worden opgeslagen. Verder is het objectief voorzien van 4 ‘focus control’ knoppen om de scherpstelvergrendeling of autofocus te bedienen. Deze knoppen zijn op een ideale positie geplaatst voor een groot gebruiksgemak.

Stille en snelle autofocus
Dankzij de lineaire motor die in dit objectief wordt toegepast kan deze niet alleen uiterst precies, maar ook snel scherpstellen. Een nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om de scherpstelmotor te vergrendelen wanneer het objectief wordt uitgeschakeld. Hierdoor wordt de scherpstelmotor op zijn plek gehouden tijdens het terugkijken van foto’s of wanneer het objectief wordt uitgeschakeld.

Stevig duurzaam ontwerp en geschikt voor uitdagende fotografische situaties
De koker van het objectief is gemaakt van een stevige magnesium legering waardoor het objectief tegen een stootje kan terwijl het gewicht relatief laag kan blijven. Het objectief is bovendien op 18 verschillende plekken stof- en weerbestendig gemaakt waardoor hij ook gebruikt kan worden onder ruwere weersomstandigheden. Zo kan dit objectief gebruikt worden tot -10° Celsius en is er een speciale fluorine coating aangebracht op het eerste lenselement waardoor modder en water beter worden afgestoten.

Meer informatie
Merk FujiFilm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:FujiFilm GF 250mm f/4.0 R LM OiS WR

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice