• Home
  • FujiFilm GF 32-64mm f/4.0 R LM WR

FujiFilm GF 32-64mm f/4.0 R LM WR

Normale prijs € 2.499,00 Speciale prijs € 2.249,00
Op voorraad
SKU
4547410341034
Artikelomschrijving

Alle FUJINON GF objectieven zijn voorbereid op de toekomst en beschikken over een uitstekend oplossend vermogen van méér dan 100 Megapixels. Daarmee zijn alle FUJINON GF objectieven zeer geschikt om te worden gebruikt op de GFX 50S. Alle objectieven bevatten net als de FUJINON XF objectieven over een diafragmaring. Naast de ‘A’ optie voor automatische diafragmakeuze, hebben de FUJINON GF objectieven nu ook een ‘C’ (Command) mogelijkheid gekregen. Wanneer ... Meer informatie

geen

Dit standaard zoomobjectief heeft een beeldhoek die overeenkomt met een 25mm tot 51mm objectief op een full frame/kleinbeeldcamera.

Artikelomschrijving

Alle FUJINON GF objectieven zijn voorbereid op de toekomst en beschikken over een uitstekend oplossend vermogen van méér dan 100 Megapixels. Daarmee zijn alle FUJINON GF objectieven zeer geschikt om te worden gebruikt op de GFX 50S. Alle objectieven bevatten net als de FUJINON XF objectieven over een diafragmaring. Naast de ‘A’ optie voor automatische diafragmakeuze, hebben de FUJINON GF objectieven nu ook een ‘C’ (Command) mogelijkheid gekregen. Wanneer de diafragmaring op ‘C’ wordt gedraaid is het mogelijk om het diafragma ook via de commando draaiknop op de camera zelf in te stellen. Om te voorkomen dat de ring per ongeluk wordt versteld tijdens het gebruik is het mogelijk om de ‘A’ en ‘C’ instelling te vergrendelen.

Lease deze lens tijdelijk tegen 0% rente!

Aktie loopt van 2 november 2020 t/m 17 januari 2021

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of mail ons

Dit standaard zoomobjectief heeft een beeldhoek die overeenkomt met een 25mm tot 51mm objectief op een full frame/kleinbeeldcamera. De optische constructie van dit objectief bestaat uit 11 groepen in 14 elementen waarvan drie asferische, een ED en een super ED element. In combinatie met het grote en precieze diafragma kan een hoge resolutie bereikt worden, gelijk aan lenzen met een vast brandpunt, van groothoek tot standaard brandpuntsafstanden. Als resultaat is hoekonscherpte uitgesloten en blijven opnames van hoek tot hoek uiterst scherp. Het objectief beschikt over een interne scherpstelling die het mogelijk maakt om het gewicht van de scherpstellens te reduceren en waarbij een lineaire motor zorgdraagt voor een snelle en stille autofocus.

 

Kenmerken

  • Brandpunt: 32 - 64mm (vergelijkbaar met een 25 - 51mm lens op een full frame/kleinbeeldcamera)
  • Lensopbouw: 14 elementen in 1 groepen (3 asferisch, 1 ED en 1 Super ED element)
  • Beeldhoek: 81° - 46.3°
  • Diafragmabereik: f/4.0 - f/32
  • 9 diafragmabladen
  • Minimale scherpstelafstand: 50 cm in groothoek, 60 cm in tele
  • Filtermaat : 77 mm
  • Afmetingen: Ø 92.6 x 116 mm
  • Gewicht: 875 gram

 

De GFX 50S en FUJINON GF objectieven vormen tezamen een systeem dat in staat is om foto’s te produceren die door hun uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit direct indruk zullen maken. De FUJIFILM GFX ligt prettig in de hand en stelt zeer hoge eisen aan de optische kwaliteiten van haar nieuwe serie objectieven, waardoor het systeem in staat is beelden te leveren van de allerhoogste kwaliteit met een ongeëvenaard detailniveau en een perfecte kleurenreproductie. Een systeem dat zelfs die fotografen die de allerhoogste beeldkwaliteit vereisen positief zal verrassen.

FUJIFILM laat door haar X-serie en met dit nieuwe midden formaat systeem, de GFX 50S en haar nieuwe FUJINON GF objectieven wederom zien dat zij door haar jarenlange ervaring als film- en camerafabrikant, kwaliteit en perfectie tot in de details beheerst, waardoor fotograferen weer leuk wordt.

Meer informatie
Merk FujiFilm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:FujiFilm GF 32-64mm f/4.0 R LM WR

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice