• Home
  • FujiFilm GF 63mm f/2.8 R WR

FujiFilm GF 63mm f/2.8 R WR

€ 1.599,00
Op voorraad
SKU
4547410341027
Artikelomschrijving

Alle FUJINON GF objectieven zijn voorbereid op de toekomst en beschikken over een uitstekend oplossend vermogen van méér dan 100 Megapixels. Daarmee zijn alle FUJINON GF objectieven zeer geschikt om te worden gebruikt op de GFX 50S. Alle objectieven bevatten net als de FUJINON XF objectieven over een diafragmaring. Naast de ‘A’ optie voor automatische diafragmakeuze, hebben de FUJINON GF objectieven nu ook een ‘C’ (Command) mogelijkheid gekregen. Wanneer ... Meer informatie

geen

Het FujiFilm GF 63mm f/2.8 R WR objectief is een compacte standaardlens met vast brandpuntafstand.

Artikelomschrijving

Alle FUJINON GF objectieven zijn voorbereid op de toekomst en beschikken over een uitstekend oplossend vermogen van méér dan 100 Megapixels. Daarmee zijn alle FUJINON GF objectieven zeer geschikt om te worden gebruikt op de GFX 50S. Alle objectieven bevatten net als de FUJINON XF objectieven over een diafragmaring. Naast de ‘A’ optie voor automatische diafragmakeuze, hebben de FUJINON GF objectieven nu ook een ‘C’ (Command) mogelijkheid gekregen. Wanneer de diafragmaring op ‘C’ wordt gedraaid is het mogelijk om het diafragma ook via de commando draaiknop op de camera zelf in te stellen. Om te voorkomen dat de ring per ongeluk wordt versteld tijdens het gebruik is het mogelijk om de ‘A’ en ‘C’ instelling te vergrendelen.

Lease deze lens tijdelijk tegen 0% rente!

Aktie loopt van 2 november 2020 t/m 17 januari 2021

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of mail ons

Het FujiFilm GF 63mm f/2.8 R WR objectief is een standaardlens met vast brandpuntafstand. Dit objectief komt overeen met een beeldhoek van ongeveer 50mm in vergelijk met een traditioneel 35mm spiegelreflex camerasysteem. Dit objectief is fijn en compact van formaat met een afmeting van 84.0 x 71.0mm en weegt slechts 405 gram. Het objectief bestaat uit een constructie van 8 lensgroepen bestaande uit 10 elementen waaronder 1 ED lens. Dit type lens is het meest toepasselijk voor de wens om het objectief klein en compact te houden, maar waarbij een hoog oplossend vermogen voor ultra hoge resoluties gegarandeerd kan blijven. Door het voorste gedeelte van de lensgroep te gebruiken voor het scherpstellen kunnen aberraties door wisselende scherpstelafstanden worden onderdrukt en kunnen zeer scherpe opnamen worden gemaakt. Zelfs als er met een vol open diafragma wordt gefotografeerd zijn de beelden gemaakt met dit objectief scherp tot in de verste hoeken.

 

Kenmerken

  • Brandpunt: 63mm (vergelijkbaar met een 50mm lens op een full frame/kleinbeeldcamera)
  • Lensopbouw: 10 elementen in 8 groepen (1 ED element)
  • Beeldhoek: 46.9°
  • Diafragmabereik: f/2.8 - f/32
  • 9 diafragmabladen
  • Minimale scherpstelafstand: 50 cm
  • Filtermaat : 62 mm
  • Afmetingen: Ø84 x 71 mm
  • Gewicht: 405 gram

 

De GFX 50S en FUJINON GF objectieven vormen tezamen een systeem dat in staat is om foto’s te produceren die door hun uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit direct indruk zullen maken. De FUJIFILM GFX ligt prettig in de hand en stelt zeer hoge eisen aan de optische kwaliteiten van haar nieuwe serie objectieven, waardoor het systeem in staat is beelden te leveren van de allerhoogste kwaliteit met een ongeëvenaard detailniveau en een perfecte kleurenreproductie. Een systeem dat zelfs die fotografen die de allerhoogste beeldkwaliteit vereisen positief zal verrassen.

FUJIFILM laat door haar X-serie en met dit nieuwe midden formaat systeem, de GFX 50S en haar nieuwe FUJINON GF objectieven wederom zien dat zij door haar jarenlange ervaring als film- en camerafabrikant, kwaliteit en perfectie tot in de details beheerst, waardoor fotograferen weer leuk wordt.

Meer informatie
Merk FujiFilm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:FujiFilm GF 63mm f/2.8 R WR

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice