FujiFilm GFX-50R Body

€ 3.498,00
Op voorraad
SKU
4547410388084
Artikelomschrijving

Onbeperkte creatieve mogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit in een compacte, klassieke meetzoeker-camera. De GFX 50R middenformaat systeemcamera beschikt over een grote 51.4 Megapixels FUJIFILM G-Formaat sensor met een oppervlak van 43.8 x 32.9mm waarmee ieder detail haarfijn kan worden vastgelegd. Het oppervlak van deze sensor is ongeveer 1.7x groter dan de standaard full frame sensoren.

Lease deze camera tijdelijk tegen 0% rente!<... Meer informatie

geen

Onbeperkte creatieve mogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit in een compacte, klassieke meetzoeker-camera. De GFX 50R middenformaat systeemcamera beschikt over een grote 51.4 Megapixels FUJIFILM G-Formaat sensor met een oppervlak van 43.8 x 32.9mm waarmee ieder detail haarfijn kan worden vastgelegd.

Artikelomschrijving

Onbeperkte creatieve mogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit in een compacte, klassieke meetzoeker-camera. De GFX 50R middenformaat systeemcamera beschikt over een grote 51.4 Megapixels FUJIFILM G-Formaat sensor met een oppervlak van 43.8 x 32.9mm waarmee ieder detail haarfijn kan worden vastgelegd. Het oppervlak van deze sensor is ongeveer 1.7x groter dan de standaard full frame sensoren.

Lease deze camera tijdelijk tegen 0% rente!

Aktie loopt van 2 november 2020 t/m 17 januari 2021

Vraag in de winkel naar de mogelijkheden of mail ons

Net zoals de middelgrote filmcamera's in het verleden, is de FUJIFILM GFX 50R ontwikkeld als een compact en licht systeem dat ultieme fotokwaliteit levert voor dagelijkse snapshots en straatfotografie. Dit nieuwe model vergroot de mogelijkheid van het GFX-systeem en maakt de uitvoer van de middelgrote camera nog toegankelijker.

De GFX 50R borduurt voort op het succes van de GFX 50S maar is nog handzamer, speciaal voor de reportage- en straatfotograaf die zich wil onderscheiden van de massa. Ondanks dat de Fujifilm X-serie uitstekend geschikt is als vervanger voor de traditionele digitale spiegelreflexcamera's én voor het fotograferen van landschappen, reportages, portretten of sporten is er ook een grote groep fotografen die de roep heeft voor een cameralijn met een grotere sensor en een flink hogere resolutie. De FUJINON GF objectieven staan bovendien garant voor een perfecte detailweergave en een indrukwekkende kleurenreproductie.

Kenmerken

 • 43.8mm x 32.9mm Bayer array 51.4 miljoen pixel sensor
 • FujiFilm G mount
 • ISO gevoelighed standaard tot 12800, uitbereidbaar tot 102400
 • TTL 256-zone lichtmeting
 • Mechanische sluiter tot 1/4000 sec, Electronische sluiter tot 1/6000 sec
 • Flitssynchronisatietijd: 1/125 sec of langer
 • Beeldsnelheid bij fotograferen max. 3 fps
 • TTL contrast AF met 117 scherpstelpunten
 • Vaste 0,5 inch OLED-kleurenzoeker met ca. 3,69 miljoen beeldpunten
 • Kantelbaar 3.2" LCD touchscreen met 2360k dots
 • Full HD video: Full HD (1920x1080)] 29.97p / 25p / 24p / 23.98p 36Mbps tot ca. 30 min
 • 15 filmsimulatie-modi
 • Wifi met Bleutooth ingebouwd
 • Afmetingen: 160,7 mm (B) x 96,5 mm (H) x 66,4 mm (D)
 • Gewicht: 775 gram (inclusief accu en geheugenkaart)

Nauwkeurige scherpstelling
De GFX 50R is voorzien van een EL elektronische zoeker die 0.77x vergroot. Dit maakt nauwkeurige scherpstelling mogelijk, ondanks de grote afmetingen van de middenformaatsensor, die een kleinere scherptediepte heeft dan die van een 35mm fullframe sensor bij het maken van opnames vanuit dezelfde beeldhoek.

Beeldkwaliteit
Het FUJIFILM GFX-systeem levert beeld van de beste kwaliteit in de sector. Het combineert een hoogwaardige resolutie van 51,4 megapixels met uitzonderlijke tonen, geavanceerde kleurreproductie en hogeprestatielenzen.

Mechanisch
De spleetsluiter werd speciaal voor onze spiegelloze camera opnieuw ontwikkeld. Terwijl een maximale sluitertijd van 1/4000 sec. (1/16000 sec bij gebruik van een elektronische sluiter), een flitssynchronisatiesnelheid van 1/125 sec. of minder en een hoge prestatie en duurzaamheid met een sluiterprestatie tot wel 150.000 opnames worden bereikt, heeft de camera ook een lage trilling en een stil sluitergeluid.

Bedienbaarheid
De GFX 50R is uitgerust met een 0,77 x 3,69 miljoen beeldpunten organische EL-elektronische zoeker (EVF). Bij het maken van foto's vanuit dezelfde beeldhoek kan hiermee nauwkeurig worden scherpgesteld, ondanks het grote formaat van de middelgrote sensor, die een oppervlakkigere scherptediepte heeft dan een 35 mm volledige framesensor.

Functies
Dit is het eerste model binnen het GFX-systeem dat de lage energietechnologie van Bluetooth® ondersteunt. De geschoten beelden kunnen eenvoudig en snel worden verstuurd naar smartphones en tablets die zijn gepaird met de camera via de afstandsbedieningsapp van FUJIFILM.

Systeem
FUJIFILM GFX 50R biedt verschillende specialistische accessoires waarmee een systeem kan worden samengesteld dat beantwoordt aan de specifieke verzoeken van professionals. Gebruikers kunnen de oplossing kiezen die het eenvoudigst is in gebruik in overeenstemming met de opnamescène en fotografiemethode.

Kantelbaar LCD touchscreen
Het 3.2" LCD scherm is kantelbaar naar onder en boven en is voorzien van touchscreen voor eenvoudige en snelle bediening van je camera.

Stof- en waterdichte body
De camera heeft een body van magnesiumlegering en is stof- en waterdicht. Hij is bestand tegen temperaturen van -10 tot +40 graden Celsius, waardoor je hem in alle weersomstandigheden mee op pad neemt.

Meer informatie
Merk FujiFilm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:FujiFilm GFX-50R Body

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice