• Home
 • FujiFilm X-H1 inclusief VPB-XH1 grip

FujiFilm X-H1 inclusief VPB-XH1 grip

Normale prijs € 1.399,00 Speciale prijs € 1.098,99
Op voorraad
SKU
4547410365665
Artikelomschrijving

De X-H1 is gebouwd om gebruikt te worden in een professionele omgeving. Zo is de volledig aluminium body extra stevig en is hij gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Daarnaast beschikt hij over een aantal bijzonder handige functies die het gebruik vereenvoudigen. Deze camera voelt zich onder iedere situatie thuis, of dat nu fotografie of video is en kan daardoor worden gebruikt door zelfs de meest veeleisende professionals. Naast een 5-assig in-body beeldstabilisatiesysteem kent deze camera... Meer informatie

geen

De X-H1 is gebouwd om gebruikt te worden in een professionele omgeving. Zo is de volledig aluminium body extra stevig en is hij gemaakt om tegen een stootje te kunnen.

Artikelomschrijving

De X-H1 is gebouwd om gebruikt te worden in een professionele omgeving. Zo is de volledig aluminium body extra stevig en is hij gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Daarnaast beschikt hij over een aantal bijzonder handige functies die het gebruik vereenvoudigen. Deze camera voelt zich onder iedere situatie thuis, of dat nu fotografie of video is en kan daardoor worden gebruikt door zelfs de meest veeleisende professionals. Naast een 5-assig in-body beeldstabilisatiesysteem kent deze camera ook een verbeterde elektronische zoeker en ‘flikker’ reductie functie zodat verlichting in bijvoorbeeld sporthallen hem geen parten speelt tijdens het fotograferen van sportevenementen.

Kit inclusief een VPB-XH1 battery grip.

Nu €300 directe kassakorting bij aankoop van een FujiFilm X-H1 met de VPB-XH1 Power Booster grip!

Aktie loopt van 2 september 2019 t/m 15 januari 2020

Kenmerken

 • 24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOS-sensor III
 • X-Processor Pro
 • 5-assige sensor shift beeldstabilisatie, 5 stops compensatie
 • Electronische OLED zoeker met 3.690k dots
 • 3.0" LCD touchscreen met ca. 1.040k dots
 • Fotografeert met tot 14 beelden per seconde
 • Belichtingscompensatie: -5.0EV tot +5.0EV in 1/3EV stappen
 • Gevoeligheid: ISO200 tot 12800, uitbereidbaar tot ISO100 / 25600 / 51200
 • Mechanische en electronische sluiter
 • 16 filmsimulatiestanden, waaronder de nieuwe 'Eterna' filmsimulatie
 • F-Log mogelijkheid bij video
 • dci-4k-video 4096x2160 24p 200Mbit/s
 • uhd-4k-video van 3840x2160 30p 200Mbit/s
 • Full HD Video 1920x1080 60p / 50p / 30p / 25p / 24p 100Mbit/s
 • Slowmotion Full HD Video 1920x1080 120p tot 200Mbit/s
 • Wifi en Bluetooth ingebouwd
 • Flikker-reductie modus
 • Afmeting: 139.8 x 97.3 x 85.5 mm
 • Gewicht: 673 gram (inclusief accu en SD kaart)

Haal meer uit jouw Fujifilm met de X-H1 grip
Met de bijgeleverderde Fujifilm VPB-XH1 Vertical Power Booster Grip haal je meer uit je FujiFilm X-H1. Zo kun je met deze grip onder normale omstandigheden 900 opnames maken en maar liefst 30 minuten filmen in 4K video. In ‘boost mode’, kan de grip worden gebruikt voor het verkrijgen van extra prestaties tijdens het maken van ‘burst’ opnames en waarbij de tijd tussen iedere opname nog verder kan worden verkort. De grip komt ook ten goede aan de algemene prestaties zoals een kortere tijd tussen het indrukken van de sluiterknop en het maken van de opname (shutter-lag) en een kortere blackout periode.

5.5 stops in-body beeldstabilisatie (IBIS). Een nieuwe functie voor verbeterde beeldprestaties en fotografische mogelijkheden voor de FUJIFILM X-Serie
Voor het eerst in een X-Serie camera wordt gebruik gemaakt van een 5-assig in-body beeldstabilisatiesysteem (IBIS). Een speciaal ontwikkelde dual-processor stuurt daarbij drie axiale accelerometers en drie axiale gyro sensoren aan. In totaal kunnen er tot wel 10.000 calculaties per seconde worden uitgevoerd. Noodzakelijk voor een uiterst en zeer precieze aansturing van de mechanismen die zorgen voor de stabilisatie van het beeld en zo zorgdragen voor een zeer hoge beeldkwaliteit.

Robuust, duurzaam en eenvoudig in het gebruik. Geschikt voor een grote diversiteit aan onderwerpen.
In aanvulling op de stofbestendigheid, regenbestendigheid en de mogelijkheid om te fotograferen tot temperaturen van minus 10 graden Celsius is deze camera extra stevig en gebouwd om tegen een stootje te kunnen. Zo is de magnesium behuizing zo’n 25% dikker in vergelijk tot de X-T2. FUJIFILM heeft ook de lensmonding verder verstevigd. Hierdoor is de body duurzamer en steviger geworden. Door het toepassen van een extra krasbestendige laag die een hardheid kent van 8H is de camera goed bestand tegen stoten.

De grote elektronische zoeker kent een vergrotingsfactor van 0.75x die bestaat uit een hoge resolutie EVF van 3.69 miljoen dots. Ongekend groot voor een systeemcamera. De zoeker kijkt door zijn verversing van 100Hz zeer rustig en zijn vertraging is slechts 0.005 seconde. Iedere beweging van een onderwerp is daardoor voor de fotograaf zéér goed en met uiterste precisie te
volgen.

Het LCD scherm achterop de camera bestaat uit een 1.04 miljoen dots touchscreen dat in 3 richtingen is te bewegen. Dit stelt de gebruiker in staat om het scherm zeer intuïtief te kantelen in vrijwel iedere gewenste richting. De bovenzijde van de camera is uitgerust met een 1.28 inch sub-LCD paneel zoals we kennen op de Medium Format systeemcamera de FUJIFILM GFX 50S.
Op dit scherm zijn snel alle actuele camera-instellingen terug te vinden.

Verbeterde bediening waaronder 19 gewijzigde ergonomische functies op basis van feedback van professionele fotografen.
De camera kent een verbeterde en grotere greep en is voorzien van een nieuwe bladveer voor de ontspanknop. Dit resulteert in meer comfort en meer grip op de body wat zich verder uit in een prettigere bediening van de ontspanknop en waardoor er geen fotografisch moment verloren hoeft te gaan.

De X-H1 is momenteel de stilste camera uit de X-Serie en het geluid van de mechanische sluiter is nog verder afgenomen, waardoor deze camera een uitstekend stuk gereedschap is om te gebruiken bij optredens, of ceremonies en waarbij ieder geluid van de mechanische sluiter als storend zou kunnen worden ervaren.

Aan de achterzijde van de camera is een nieuwe AF-ON knop geplaatst. Dit maakt het eenvoudiger om duim en wijsvinger onafhankelijk van elkaar te kunnen gebruiken voor scherpstellen en afdrukken. Als toevoeging daarop zijn ook de andere knoppen aan de achterzijde van de camera onderhanden genomen om zo beter te kunnen worden gebruikt,
net als de instelwielen aan de voor- en achterzijde van de body. De X-H1 beschikt ook over de joystick aan de achterzijde voor het snel kunnen verplaatsen van het te kiezen AF-Punt.

Uitgebreide video functionalteiten voor meer mogelijkheden tot videoproducties.
De X-H1 is de eerste camera in de X-Serie die de beschikking krijgt over de ETERNA filmsimulatie. Een nieuwe gesimuleerde ‘cineastische film’ die ideaal is voor het maken van video opnamen. Deze filmsimulatie kent ingetogen kleuren en rijke schaduwtonen, waardoor de creatieve mogelijkheden tijdens het nabewerken van de video opnames flink toenemen.

De beeldkwaliteit van de video opnames is verder toegenomen doordat opnames nu in een bitrate van 200Mbps kunnen worden gemaakt. De camera kent op dit gebied meer dan 20 verbeterpunten, waaronder 1080/120P high-speed video mode. Waardoor slow-motion opnames kunnen worden gemaakt met een vertraging van 1/2, 1/4 en 1/5 van de snelheid. Ook is het
mogelijk om F-log opnames nu rechtstreeks weg te schrijven naar de SD kaart van de camera, wat voor velen een verbeterde workflow met zich mee zal brengen.

Andere verbeteringen bestaan uit DCI 4K opname mogelijkheid (4096x2160), een instelling 400% dynamisch bereik
(ongeveer 12 stops), 200 Mbps high bitrate recording, een verbeterde interne microfoon (24 bit / 48 Khz) en verbale tijdscodes.

Flikker reductie modus - Voor het eerst toegepast op een camera uit de X-Serie en een verbeterd AF algoritme voor uitgebreidere fotografische mogelijkheden.
De ‘flikker’ reductie modus is speciaal belangrijk voor wie indoor sportfotografie beoefent met de X-H1. Door dit toe te passen op een systeemcamera kunnen beelden worden gemaakt met een stabiele belichting gedurende het maken van een reeks opnames (burst shots). Dat kan zelfs wanneer de ruimte is voorzien van TL verlichting of kwiklampen.
In navolging daarop zijn ook verbeteringen aangebracht met betrekking tot het gebruikte autofocus algoritme waardoor deze nog verder is verbeterd.

 •  De onder-drempelwaarde waarop fasedetectie kan worden toegepast in condities met weinig licht is verder verbeterd met ongeveer 1.5 stops van 0.5EV naar -1.0EV. Dit brengt aanzienlijke verbeteringen met zich mee voor wat betreft de snelheid en accuraatheid van het AF systeem.
 • Verbeterde AF prestaties met een klein diafragma van F8 uitgebreid naar F11. Dit betekent dat bij gebruik van bijvoorbeeld de XF100-400F4.5-5.6 R LM OIS in combinatie met de 2x teleconverter XF2X TC WR nu ook gebruik wordt gemaakt van fase detectie AF.
 • Grote verbeteringen zijn gemaakt wanneer er tijdens het scherpstellen gebruik wordt gemaakt van de zoomring in combinatie met AF-C. Dit biedt vooral voordelen voor sportfotografen of andere scenario’s waarbij het onderwerp onverwachtse bewegingen maakt.
 • Onderwerpen die voorheen met fasedetectie autofocus lastig konden worden gevolgd zoals die met zeer fijne detaillering, vogels of dieren in het wild, kunnen nu veel eenvoudiger worden gevolgd en gefotografeerd met meer precisie en met een hogere snelheid.
Meer informatie
Merk FujiFilm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:FujiFilm X-H1 inclusief VPB-XH1 grip

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice