• Home
 • FujiFilm X-T2 body zilver occasion

FujiFilm X-T2 body zilver occasion

Normale prijs € 699,00 Speciale prijs € 629,10
Op voorraad
SKU
2000000043623
Artikelomschrijving

Geavanceerde, robuuste digitale systeemcamera voor gebruik met FujiFIlm X-mount objectieven, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.


De compacte, lichtgewicht body van de X-T2 is stof- en waterbestendig en werkt bij temperaturen tot -10°C. De autofocus en elektronische viewfinder zijn beiden substantieel verbeterd, waard... Meer informatie

geen

Geavanceerde, robuuste digitale systeemcamera voor gebruik met FujiFIlm X-mount objectieven, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Geavanceerde, robuuste digitale systeemcamera voor gebruik met FujiFIlm X-mount objectieven, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.


De compacte, lichtgewicht body van de X-T2 is stof- en waterbestendig en werkt bij temperaturen tot -10°C. De autofocus en elektronische viewfinder zijn beiden substantieel verbeterd, waardoor de camera beter dan ooit in staat is een bewegend onderwerp vast te leggen bij moeilijke omstandigheden en is daardoor ook zeer geschikt voor sport- en natuurfotografie, een gebied wat voorheen als niet geschikt voor systeemcamera’s werd gezien. De X-T2 ondersteunt als eerste X-Serie camera ook opnamen in 4K-video. De Filmsimulatie-modus, normaal gebruikt voor stilstaande foto’s, kan ook in de filmmodus toegepast worden om zo eenvoudig videobeelden in professionele kwaliteit vast te leggen.

 

Kenmerken

 • 24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOS-sensor III
 • X-Processor Pro
 • Real Time Viewfinder, digitale TFT zoeker met 2360k dots
 • 3.0" LCD scherm met ca. 1040k dots
 • Hybride AF (contrast- en fasedetectie) met tot 325 scherpstelpunten
 • Fotografeert met 8 beelden per seconde, tot 14 beelden per seconde met electronische sluiter
 • Belichtingscompensatie: -5.0EV tot +5.0EV in 1/3EV stappen
 • Gevoeligheid: ISO200 tot 12800, uitbereidbaar tot ISO100 / 25600 / 51200
 • Mechanische en electronische sluiter
 • 15 filmsimulatiestanden, ook bij filmen
 • 4K Video 3840x2160 29.97p/25p/24p/23.98p 100Mbps tot ca. 10min.
 • Full HD Video 1920x1080 59.94p/50p/29.97p/25p/24p/23.98p 100Mbps tot ca. 15 min.
 • Wifi ingebouwd
 • Ondersteuning voor thetering
 • Dubbel kaartslot voor SD/SDHC/SDXC kaarten
 • Afmeting: 132.5mm (W) x 91.8mm (H) x 49.2mm (D)
 • Gewicht: 507 gram (inclusief accu en SD kaart)

 

De X-T2 is voorzien van Fujifilm's 24.3MP X-TransTM CMOS III APS-C sensor. De willekeurige pixelrangschikking reduceert moiré en valse kleuren, zonder dat daarbij een optisch low-pass filter, dat bijdraagt aan verlies van beeldresolutie, nodig is. Daardoor is het mogelijk om de capaciteit van de FUJINON-objectieven maximaal te benutten. Gecombineerd met de X-Processor Pro beeldverwerkingsprocessor, zorgt de X-T2 voor beeldkwaliteit die vergelijkbaar is met die van camera's die voorzien zijn van een grotere sensor met meer pixels, en ondersteunt tegelijkertijd ook 4K-video's.

 

Fujifilm's eigen beeldverwerkingstechnologie, tot stand gekomen bij de jarenlange ontwikkeling van fotografische film, helpt bij het reproduceren van warme huidtinten, helderblauwe luchten en groene gewassen in realistische kleuren – precies zoals ze er in het echt ook uitzien.

 

De X-T2 heeft bij zijn Filmsimulatie-instellingen nu ook de ACROS-instelling. Deze maakt gebruik van de geavanceerde verwerkingscapaciteiten van de X-Processor Pro, en biedt soepele gradatie, diepe zwarten, en prachtige texturen om monochrome beelden mee te maken die veel beter uit de verf komen dan de vroegere Monochrome-instellingen.

 

De X-T2 is daarnaast voorzien van een Grain (analoge filmkorrel) Effect-functie voor toevoeging van een karakteristieke korrelstructuur die in foto's die met analoge camera's worden genomen te zien is. De functie is 'Sterk' en 'Zwak' in te stellen, en kan worden gecombineerd met elke Filmsimulatie-modus. Daardoor kan je eenvoudig het effect van op film gebaseerde foto's bereiken, met name zichtbaar wanneer de foto wordt afgedrukt. Ondanks een aantal pixels dat 1,5 keer dat van de X-T1 is, controleert de nieuwe processor en zijn verbeterde signaalverwerkingstechnologie, digitale ruis nog beter. Verbeterde ISO-gevoeligheid van de sensor zorgt ervoor dat ISO12800, dat in de X-T1 een uitgebreide ISO instelling was, nu beschikbaar is als reguliere ISO-optie. Zelfs op ultrahoge ISO-instellingen produceert de camera beelden met lage ruis, reproduceert diepe zwarten tinten met zachte gradatie in tonen, en maakt mooie foto's, zelfs bij weinig licht.

 

Als allereerste FUJIFILM camera uit de X-Serie is de X-T2 ook in staat om 4K-video (3840x2160) vast te leggen. 4K video bevat 1.8 keer de hoeveelheid informatie van die van Full HD(1920x1080), maar de X-T2 heeft een bitrate van 100Mbps en legt 2.4x de hoeveelheid informatie vast om problemen als Moiré en compressiefouten te voorkomen. De Filmsimulatie-modi, populair voor stilstaande beelden, kan ook worden toegepast bij opname van video. Je kunt bijvoorbeeld Classic Chrome gebruiken om een documentaire-achtige gevoel toe te voegen met onderdrukte kleuren en rijke tonen, of 'ACROS' om verbluffende monochrome beelden met soepele toongradatie en diepe zwarten tinten te creëren. Negen verschillende instellingen zijn beschikbaar voor veelzijdige toepassingen.

 

Beeldmateriaal opgenomen in de Filmsimulatiemodus kan verder gefinetuned worden met aanpassingen in "Highlight Tone", "Shadow Tone", "Color" en "Sharpness". Als reactie op de vraag van 'videografen', ondersteunt de X-T2 Clean HDMI-output voor opname van 4K video, en biedt bovendien de "F-Log" log-gamma optie, om het voordeel van het grote dynamische bereik van de sensor te benutten voor meer kleurruimte voor de video productie.

Meer informatie
Merk FujiFilm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:FujiFilm X-T2 body zilver occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice