• Home
 • FujiFilm X-T20 body zwart inclusief MHG-XT10 grip occasion

FujiFilm X-T20 body zwart inclusief MHG-XT10 grip occasion

Normale prijs € 499,00 Speciale prijs € 449,10
Op voorraad
SKU
2000000043630
Artikelomschrijving

Stijlvolle en compacte digitale systeemcamera met originele grip, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

De FujiFilm X-T20 is een camera die geschikt is voor de meest creatieve en enthousiaste fotografen en filmmakers. Deze camera combineert de krachtige prestaties van het vlaggenschipmodel, de FUJIFILM X-T2, met het gemak van een compact... Meer informatie

geen

Stijlvolle en compacte digitale systeemcamera met originele grip, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Stijlvolle en compacte digitale systeemcamera met originele grip, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

De FujiFilm X-T20 is een camera die geschikt is voor de meest creatieve en enthousiaste fotografen en filmmakers. Deze camera combineert de krachtige prestaties van het vlaggenschipmodel, de FUJIFILM X-T2, met het gemak van een compacte behuizing.

 

Kenmerken

 • 24.3 miljoen pixel X-trans APS-C CMOS III sensor
 • X-Processor Pro beeldprocessor
 • Hoge lichtgevoeligheid tot ISO 51200
 • 0.39" 2,360K-dot OLED kleurenzoeker
 • 3" kantelbaar 1040K-dot TFT LCD scherm
 • Intelligent Hybrid AF (TTL Contrast en Phase detectie AF)
 • Beeldsnelheid tot 14 fps met electronische sluiter, tot 8 fps met mechanische sluiter
 • 4K films: 3840 x 2160/30p 100Mbps, maximaal 10 minuten aansluitend
 • Full HD films: 1920x1080/60p, 36Mbps, maximaal 15 minuten aansluitend
 • 15 filmsimulatie-modi
 • Wifi ingebouwd
 • Afmetingen: 118.4mm (W) x 82.8mm (H) x 41.4mm (D)
 • Gewicht: 383 gram (inclusief accu en geheugenkaart)

 

De FUJIFILM X-T20 is uitgerust met de hoogwaardige 24.3 Megapixel APS-C X-TransTM CMOSIII sensor inclusief de X-Processor Pro beeldprocessor voor een perfecte kleurenproductie waar FUJIFILM om bekend staat. Tegelijkertijd krijgt de FUJIFILM X-T20 de beschikking over een aanzienlijk verbeterd autofocus algoritme ten opzichte van zijn voorganger. Hierdoor worden het autofocussysteem en de opstarttijd flink verbeterd. Het vernieuwde autofocussysteem stelt gebruikers in staat om bewegende onderwerpen uitstekend te kunnen volgen en heeft bovendien meer mogelijkheden gekregen door de vijf voor-ingestelde AF-C Custom opties, waardoor het autofocussysteem nog beter verschillende soorten bewegende onderwerpen kan volgen. Er hoeft dus nooit meer een moment gemist te worden. Van een vogel die langs vliegt tot een sportief hoogtepunt De FUJIFILM X-T20 is in staat om het allemaal vast te leggen.

 

Het kantelbare LCD scherm van de FUJIFILM X-T20 is aanraakgevoelig waardoor het nog eenvoudiger wordt om onder verschillende hoeken een onderwerp met deze camera te fotograferen of filmen. Verder beschikt de camera over de mogelijkheid tot het opnemen van video's in 4K beeldkwaliteit, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van de verschillende filmsimulaties die de FUJIFILM X-Serie camera's zo aantrekkelijk maakt.

 

De ingebouwde elektronische zoeker is net als bij een traditionele spiegelreflex camera in het midden geplaatst. De behuizing van de FUJIFILM X-T20 biedt bovendien plaats aan diverse knoppen boven en achterop de camera waardoor deze heel eenvoudig is te bedienen. De camera is, met zijn retro look, bijzonder geschikt voor die fotografen die graag wat meer uit hun camera willen halen en daarmee een uitstekend alternatief voor een digitale spiegelreflex camera uit de middenklasse.

 

Voor een optimale flexibiliteit kan de FUJIFILM X-T20 worden gecombineerd met 24 verschillende FUJINON XF objectieven waaronder de vandaag eveneens aangekondigde FUJINON XF50mm F2 R WR. Alle beschikbare FUJINON objectieven beschikken over de allerlaatste technologische mogelijkheden waardoor opnames gemaakt met deze objectieven beelden opleveren van de allerhoogste kwaliteit.

 

Gebruikers van een camera uit de populaire FUJIFILM X-serie hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een ruime selectie van objectieven, van ultra-wijd tot super-tele zonder verlies van prestaties of beeldkwaliteit, waaronder vijf 'supersnelle' objectieven met een vast brandpuntsafstand en een zeer groot diafragma. Andere accessoires zoals lensadapters en macro-extensie ringen verbreden de mogelijkheden van dit camerasysteem.

Meer informatie
Merk FujiFilm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:FujiFilm X-T20 body zwart inclusief MHG-XT10 grip occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice