• Home
 • Godox V1 Nikon TTL Camera Flash X-Pro Trigger Accessoire Kit

Godox V1 Nikon TTL Camera Flash X-Pro Trigger Accessoire Kit

€ 448,99
Op voorraad
SKU
8718485017643
Artikelomschrijving

De Godox V1 is een uiterst compacte reportage- en studioflitser met een richtgetal van maar liefst 92! Rechtstreeks boven op je camera te schuiven of draadloos op afstand te bedienen voor meer flexibiliteit. De flitser heeft een ronde kop voor een mooie en natuurlijke verstrooiing van het licht en beschikt over zowel automatische als handmatige zoom. Dankzij de magnetische kop bevestig je eenvoudig lichtvormers of accessoires naar keuze. Er wordt een X-Pro trigger en een accessoireset met div... Meer informatie

geen

De Godox V1 is een uiterst compacte reportage- en studioflitser met een richtgetal van maar liefst 92! Rechtstreeks boven op je camera te schuiven of draadloos op afstand te bedienen voor meer flexibiliteit. De flitser heeft een ronde kop voor een mooie en natuurlijke verstrooiing van het licht en beschikt over zowel automatische als handmatige zoom.

Artikelomschrijving

De Godox V1 is een uiterst compacte reportage- en studioflitser met een richtgetal van maar liefst 92! Rechtstreeks boven op je camera te schuiven of draadloos op afstand te bedienen voor meer flexibiliteit. De flitser heeft een ronde kop voor een mooie en natuurlijke verstrooiing van het licht en beschikt over zowel automatische als handmatige zoom. Dankzij de magnetische kop bevestig je eenvoudig lichtvormers of accessoires naar keuze. Er wordt een X-Pro trigger en een accessoireset met diverse lichtvervormers meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Kenmerken

 • Richtgetal van 92 bij ISO 100
 • Zoomkop van 28-105 mm
 • Draai- en kantelbare flitskop: 330° horizontaal, -7° / +120° verticaal
 • TTL en I-TTL belichtingsmodi
 • Geïntegreerd 2.4G Wireless X systeem
 • Compatibel met de Godox AD-200, AD600, AD400, V860II en V350
 • Kleurtemperatuur 5600K +/-200K
 • Tot 480 flitsen op vol vermogen met een volledig geladen accu
 • Recycletijd van 1.5s
 • Verwisselbare accu van 2600 mAh
 • Inclusief accessoire set met diverse lichtvervormers
 • Afmetingen: 76 x 93 x 197 mm
 • Gewicht: 420 gram

Mogelijkheden van de Godox V1
Op de achterzijde bevindt zich een gemakkelijk afleesbaar LCD-display. De flitskop van de V1 is 330 graden horizontaal draaibaar en 120 graden naar boven en onder kantelbaar. Het vermogen is in 10 stappen stapsgewijs instelbaar. Op de hoogste stand heeft de Godox V1 een vermogen van 76W/s. De flitsduur is instelbaar van 1/300s tot 1/20000s.

Wireles X System
De Godox V1 is voorzien van het 2.4G Wireless X System met een bereik van circa 100 meter. Door dit systeem is de flitser compatibel is met veel accessoires. De flitser is instelbaar als Master, Slave of uit. Verder beschikt de Godox Speedlite V1 over 4 Master groepen, 5 Slave groepen en 32 kanalen.

Stroomvoorziening
De Godox Speedlite V1 wordt van stroom voorzien door middel van een verwisselbare lithium-ion accu met een capaciteit van 2600mAh. De accu heeft volledig opgeladen een capaciteit van circa 480 flitsen op vol vermogen met een recycletijd van 1.5 seconde. De accu wordt opgeladen via de USB-C-aansluiting. Een laadsnoer en USB-lader worden meegeleverd. Om de accu te sparen wordt de flitser na 90 seconden uitgeschakeld. Gebruik je de Godox V1 als slave dan gebeurt dit na 60 minuten.

Godox X-Pro Transmitter
Deze transmitter beschikt over alle functies die een fotograaf zich kan wensen en is compatibel met Godox reportage- en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast is het mogelijk om originele flitsers aan te sturen bij gebruik in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een bereik van 100m. Je bevestigt hem rechtstreeks op de hotshoe van je camera.

Godox AK-R1 accessoire kit
De Godox Accessoires Kit AK-R1 bestaat uit diverse onderdelen om het lichteffect aan te passen. De kit bestaat uit een diffusion ball, diverse kleuren filters, een honey comb en een snoot. Via de magnetische aansluiting op de flitskop zijn de accessoires eenvoudig te bevestigen door ze er als het ware op te klikken.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Godox V1 Nikon TTL Camera Flash X-Pro Trigger Accessoire Kit

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice