• Home
  • Ilford Multigrade IV Fiber Glossy 24x30.5cm 10 vel

Ilford Multigrade IV Fiber Glossy 24x30.5cm 10 vel

Normale prijs € 28,40 Speciale prijs € 11,25
Niet op voorraad
SKU
0019498833519
Artikelomschrijving

Ilford Multigrade IV FB Fiber is een barietpapier van hoge kwaliteit met een variabel contrast. Het heeft een gewicht van 255g/m2 en een basis van echt papier (vezels). Barietpapier heeft een unieke uitstraling, gewicht en kwaliteit. Het heeft een 'handgemaakt' uiterlijk dat ervaren afdrukkers en verzamelaars direct aanspreekt, hèt papier voor de betere expositie. Het papier is onderdeel van de Ilford multigrade serie en kan gebruikt worden met alle bestaande multigrade filters en ontw... Meer informatie

geen

NU VAN €37.90 VOOR €28.40! Barietpapier van hoge kwaliteit met een variabel contrast. Het heeft een gewicht van 255g/m2 en een basis van echt papier.

Artikelomschrijving

Ilford Multigrade IV FB Fiber is een barietpapier van hoge kwaliteit met een variabel contrast. Het heeft een gewicht van 255g/m2 en een basis van echt papier (vezels). Barietpapier heeft een unieke uitstraling, gewicht en kwaliteit. Het heeft een 'handgemaakt' uiterlijk dat ervaren afdrukkers en verzamelaars direct aanspreekt, hèt papier voor de betere expositie. Het papier is onderdeel van de Ilford multigrade serie en kan gebruikt worden met alle bestaande multigrade filters en ontwikkelaars.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ilford Multigrade IV Fiber Glossy 24x30.5cm 10 vel

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice