• Home
  • Ilford Multigrade IV Pearl 40.6x50.8cm 10 vel

Ilford Multigrade IV Pearl 40.6x50.8cm 10 vel

€ 45,65
Op voorraad
SKU
0019498771651
Artikelomschrijving

Ilford Multigrade IV RC Deluxe is een papier van hoge kwaliteit met een heldere basistint. De beeldtoon blijft koel tot neutraal wanneer het in daglicht of kunstlicht bekeken wordt. Het papier is onderdeel van de Ilford Multigrade serie en kan gebruikt worden met alle bestaande multigrade filters en ontwikkelaars. Multigrade IV RC Deluxe heeft het standaard gewicht van 190g/m2 en een kunsstof basis waardoor het snel uitspoelt en vlak opdroogt. Het is beschikbaar met een glanzend, halfmat (Pea... Meer informatie

geen
NU VAN €60.90 VOOR €45.65! Fotopapier van hoge kwaliteit met een heldere basistint. Gewicht van 190g/m2 en een kunsstof basis waardoor het snel uitspoelt en vlak opdroogt.

Artikelomschrijving

Ilford Multigrade IV RC Deluxe is een papier van hoge kwaliteit met een heldere basistint. De beeldtoon blijft koel tot neutraal wanneer het in daglicht of kunstlicht bekeken wordt. Het papier is onderdeel van de Ilford Multigrade serie en kan gebruikt worden met alle bestaande multigrade filters en ontwikkelaars. Multigrade IV RC Deluxe heeft het standaard gewicht van 190g/m2 en een kunsstof basis waardoor het snel uitspoelt en vlak opdroogt. Het is beschikbaar met een glanzend, halfmat (Pearl) en mat (Satin) oppervlak.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ilford Multigrade IV Pearl 40.6x50.8cm 10 vel

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice