• Home
  • InDesign. Photoshop & Illustrator - de beste tips en tricks

InDesign. Photoshop & Illustrator - de beste tips en tricks

€ 41,99
Op voorraad
SKU
9789059409552
Artikelomschrijving

Hoe maak je in InDesign snel een uithangende inspring, een inhoudsopgave of een persoonlijke Lorem Ipsum en hoe verbreek je veilig tekstkaders? Wat is in Illustrator de beste manier om tekst te omlijnen en hoe werkt 3D? Waarom heeft een ster geen middelpunt en hoe voeg je er dan zelf een toe? Illustrator heeft geen tintstalen: kun je die toch maken? Hoe ga je om met honderden lagen in Photoshop? Wat kun je allemaal doen met slimme objecten en hoe geef je een laag zes laagmaskers? En hoe kun j... Meer informatie

geen

Dit boek bevat meer dan 225 tips en is handig ingedeeld per programma. Een tip bestaat uit een korte uitleg, begeleid door veel illustraties. Elk deel is verdeeld in overzichtelijke hoofdonderwerpen, zoals lagen, tekst en kleur. Met de uitgebreide index vind je met een enkel woord snel de tip of truc die je zoekt.

Artikelomschrijving

Hoe maak je in InDesign snel een uithangende inspring, een inhoudsopgave of een persoonlijke Lorem Ipsum en hoe verbreek je veilig tekstkaders? Wat is in Illustrator de beste manier om tekst te omlijnen en hoe werkt 3D? Waarom heeft een ster geen middelpunt en hoe voeg je er dan zelf een toe? Illustrator heeft geen tintstalen: kun je die toch maken? Hoe ga je om met honderden lagen in Photoshop? Wat kun je allemaal doen met slimme objecten en hoe geef je een laag zes laagmaskers? En hoe kun je het best een schaduw aanzetten?

Antwoorden op die vragen en veel meer vind je in dit tipboek voor InDesign, Photoshop en Illustrator. Het boek bevat meer dan 225 tips en is handig ingedeeld per programma. Een tip bestaat uit een korte uitleg, begeleid door veel illustraties. Elk deel is verdeeld in overzichtelijke hoofdonderwerpen, zoals lagen, tekst en kleur. Met de uitgebreide index vind je met een enkel woord snel de tip of truc die je zoekt. Dankzij deze tips leer je beter en sneller werken bij het maken van magazines, kranten, huisstijlen en andere uitingen.

Voor de meeste grafisch vormgevers, dtp’ers, werktekenaars en andere betrokkenen zijn InDesign, Photoshop en Illustrator een heilige drie-eenheid. Met paginaopmaak, beeldbewerking en vectortekenen verdienen zij hun dagelijks brood. Auteur Jan Ris gebruikt elk van deze programma’s sinds hun introductie. Voor Illustrator en Photoshop gaat dat drie decennia terug, voor InDesign wat jaartjes minder. Sinds de eerste ontmoetingen met de software is hij op zoek naar de naadjes van de kous, de sterkste trucs, de snelste tips en geheimen van de software. Hij gebruikt zijn kennis uiteraard voor eigen studiowerk, maar kan tips en trucs vooral ventileren tijdens de grafische trainingen die hij geeft in eigen ruimtes van zijn bedrijf, First Center in Almere, maar net zo vaak is hij op de werkvloer van de klant te vinden.

Bekijk hier een inkijkexemplaar

Kenmerken

  • Uitvoering: Boek, hardcover, kleur, 264 pagina's
  • Auteur: Jan Ris
  • ISBN 9789059409552
  • Gepubliceerd in 2017
Schrijf je eigen review
Je reviewed:InDesign. Photoshop & Illustrator - de beste tips en tricks

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice