• Home
  • Loupedeck LD-1 Console voor Adobe Lightroom

Loupedeck LD-1 Console voor Adobe Lightroom

€ 199,00
Niet op voorraad
SKU
6429990002865
Artikelomschrijving

De Loupedeck Console voor Adobe Photoshop Lightroom is een innovatief hulpmiddel voor het bewerken van foto's in Adobe Lightroom 6 of CC. Je 'gewone' toetsenbord en muis kun je even laten voor wat ze zijn..., de Loupedeck Console werkt zeer intuïtief en biedt je alles voor het selecteren en bewerken van foto's terwijl je workflow erop vooruit gaat. De console is voorzien van allerlei draaiwielen, knoppen en toetsen voor het maken van selecties en het finetunen van je afbeeldingen. De ach... Meer informatie

geen

De Loupedeck Console voor Adobe Photoshop Lightroom is een innovatief hulpmiddel voor het bewerken van foto's in Adobe Lightroom 6 of CC.

Artikelomschrijving

De Loupedeck Console voor Adobe Photoshop Lightroom is een innovatief hulpmiddel voor het bewerken van foto's in Adobe Lightroom 6 of CC. Je 'gewone' toetsenbord en muis kun je even laten voor wat ze zijn..., de Loupedeck Console werkt zeer intuïtief en biedt je alles voor het selecteren en bewerken van foto's terwijl je workflow erop vooruit gaat. De console is voorzien van allerlei draaiwielen, knoppen en toetsen voor het maken van selecties en het finetunen van je afbeeldingen. De acht knoppen bovenaan, twee knoppen in het midden en één instelwiel zijn zelfs naar eigen wens te configureren.


Op een snelle en simpele manier je selectie maken
Met deze console van Loupedeck kun je foto's vlaggen, afwijzen en een sterren-beoordeling of kleur-label geven. Met behulp van de pijltjestoetsen is het eenvoudig navigeren. Ook het inzoomen en uitzoomen voor het beoordelen van de scherpte behoren tot de opties. Je kunt croppen en een afbeelding roteren met het allergrootste draaiwiel en met één druk op de knop het penseel voor een lokale aanpassing oproepen. De fullscreen-weergave en de voor/na-weergave zijn bovendien in een oogwenk op je beeldscherm in te schakelen. Je hoeft bovendien nooit meer met je muis van boven naar beneden de aanpassingen door te lopen voor een foto in Adobe Lightroom!


Efficiënt, intuïtief en ergonomisch werken
De meeste knoppen en draaiwielen zijn er voor het bewerken van de kleuren: de witbalans, de tinten en de verzadiging van kleuren. Natuurlijk mogen de draaiwielen voor acht afzonderlijke kleuren niet ontbreken. De draaiwielen voor de afzonderlijke kleuren zijn te gebruiken voor de tint, de kleurverzadiging en de luminantie - wat je zelf naar wens kunt selecteren met één van de drie daarvoor bestemde knoppen die links van de draaiwielen zijn gepositioneerd. Voor het aanpassen van de belichting beschik je over zeven draaiwielen voor onder andere de schaduwen, hooglichten, zwarten, witten en het contrast. Door het draaiwiel in te drukken, verander je de aangepaste waarde terug naar het nulpunt.


Kenmerken

  • Voorzien van draaiwielen, knoppen en druktoetsen
  • Innovatief hulpmiddel voor beeldbewerking in Lightroom
  • Efficiënter, intuïtief en ergonomisch te werk kunnen gaan
  • Alle normale functies blijven gewoon tot je beschikking
  • Tien instelbare functie-knoppen en een instelwiel
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Loupedeck LD-1 Console voor Adobe Lightroom

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice