• Home
 • Nikon D3000 body occasion

Nikon D3000 body occasion

€ 129,00
Op voorraad
SKU
2000000016344
Artikelomschrijving

Compacte digitale spiegelreflexcamera in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

 

De D3000 is een sterk presterende DX-formaat spiegelreflexcamera die prachtige beelden produceert en een reeks functies bevat die fotograferen eenvoudig en leuk maken. Nikon’s intelligente hulpstand biedt uiterst gebruiksvriendelijke hulp in de camera waardoor zelfs beginnende fotografen prachtige opnamen kunnen m... Meer informatie

geen

Compacte digitale spiegelreflexcamera in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Compacte digitale spiegelreflexcamera in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

 

De D3000 is een sterk presterende DX-formaat spiegelreflexcamera die prachtige beelden produceert en een reeks functies bevat die fotograferen eenvoudig en leuk maken. Nikon’s intelligente hulpstand biedt uiterst gebruiksvriendelijke hulp in de camera waardoor zelfs beginnende fotografen prachtige opnamen kunnen maken. De hulpstand vraagt u informatie over het beeld dat u wilt vastleggen en kiest vervolgens de camera-instellingen voor een optimaal resultaat, zodat deze stand perfect geschikt is wanneer u niet precies weet hoe u een foto moet nemen. En als u wilt weten hoe u zelf de instellingen kunt aanpassen, laat hulpstand u dat zien. De beeldsensor van 10,2 megapixels en de snelle prestaties van de autofocus waarborgen nauwkeurige, gedetailleerde beelden. De grote 3-inch LCD-monitor is uiterst handig voor de beeldcompositie en het bekijken van beelden en vergemakkelijkt het gebruik van het retoucheermenu in de camera, zodat u beelden kunt aanpassen zonder een computer te hoeven gebruiken. De D3000 – de camera die u laat zien hoe u gemakkelijk verbluffend fraaie opnamen kunt maken.

 

Kenmerken

 • Hulpstand: snelle en gemakkelijk te gebruiken hulp in de camera.Vraagt wat voor foto u wilt nemen en selecteert automatisch de optimale camera-instellingen voor een fantastisch resultaat. Kan zo worden ingesteld dat wordt getoond hoe u zelf instellingen kunt aanpassen; zo wordt u de camera meester en leert u de basisprincipes van spiegelreflexfotografie.

  DX-formaat CCD-beeldsensor van 10,2 megapixels voor prachtig gedetailleerde foto's en verbluffend scherpe vergrotingen.

  Messcherp 11-punts autofocussysteem biedt een snelle en nauwkeurige autofocusdekking over het hele beeld. Vier AF-veldstanden, waaronder AF met 3D-tracking, zorgen voor scherpe resultaten, ongeacht of het onderwerp zich niet in het midden bevindt, snel beweegt of volstrekt onvoorspelbare bewegingen maakt.

  Dubbel geïntegreerd stofverwijderingssysteem: het systeem voor beeldsensorreiniging en het Airflow Control-systeem zorgen dat de beeldsensor van de camera stofvrij blijft. Dit levert heldere beelden zonder stofvlekken op.

  Het systeem voor onderwerpherkenning biedt scherp gedefinieerde beelden door direct voordat de sluiter wordt ontspannen de camera-instellingen te optimaliseren.

  Hoge ISO-lichtgevoeligheid (100-1600): de camera kent een automatische ISO-instelling en de lichtgevoeligheid is via de Hi1-instelling uit te breiden tot ISO 3200. Doordat u kortere sluitertijden kunt gebruiken, neemt de kans op onscherpte bij opnamen van snelbewegende onderwerpen of bij weinig licht aanzienlijk af.

  Een grote, 3-inch, LCD-monitor met een hoge resolutie van 230.000 pixels maakt het gemakkelijk om belangrijke camera-informatie te bekijken en de gemaakte opnamen plezierig te bekijken en te bewerken.

  Continu-opnamen van 3 bps stellen u in staat om actiemomenten met snelle bewegingen met een snelheid van 3 beelden per seconde vast te leggen.

  Picture Controls bieden de mogelijkheid om voor de opname het uiterlijk en de sfeer van uw foto's in te stellen. U hebt de keuze uit zes instellingen: Standaard, Levendig, Neutraal, Monochroom, Portret en Landschap.

  Het uitgebreide retoucheermenu in de camera maakt bewerken en verbeteren van beelden in de camera mogelijk. Het menu biedt een reeks foto-effecten, zoals D-Lighting, filtereffecten en een slim miniatuureffect dat een beeld doet lijken op een foto van een miniatuurschaalmodel.

  Systeemuitbreidingen: de camera is compatibel met een uitgebreide reeks DX NIKKOR-objectieven, die bekendstaan om hun uitstekende scherpte, heldere contrast en nauwkeurige kleurreproductie. De camera is geoptimaliseerd voor gebruik met AF-S en AF-I NIKKOR-objectieven.

Meer informatie
Merk Nikon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon D3000 body occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice