• Home
 • Nikon D5300 zwart inclusief 18-55/3.5 VR II occasion

Nikon D5300 zwart inclusief 18-55/3.5 VR II occasion

Normale prijs € 379,00 Speciale prijs € 341,10
Op voorraad
SKU
2000000043647
Artikelomschrijving

Compacte en gebruiksvriendelijke digitale spiegelreflexcamera met standaard zoomlens met beeldstabilisatie, in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Laat uw creativiteit de vrije loop met de intuïtieve D5300. Dankzij ingebouwde Wi-Fi en GPS kunt u met deze indrukwekkende DX-formaat camera van 24,2 megapixels de wereld om u heen niet alleen met prachtige details vastleggen, maar de beelden ook gema... Meer informatie

geen

Compacte en gebruiksvriendelijke digitale spiegelreflexcamera met standaard zoomlens met beeldstabilisatie, in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Compacte en gebruiksvriendelijke digitale spiegelreflexcamera met standaard zoomlens met beeldstabilisatie, in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Laat uw creativiteit de vrije loop met de intuïtieve D5300. Dankzij ingebouwde Wi-Fi en GPS kunt u met deze indrukwekkende DX-formaat camera van 24,2 megapixels de wereld om u heen niet alleen met prachtige details vastleggen, maar de beelden ook gemakkelijk delen.

De Wi-Fi-functie verbindt de camera rechtstreeks met een smartapparaat, zodat u foto's kunt delen direct nadat u ze hebt gemaakt. De GPS-functie voegt locatiegegevens toe aan foto's, zodat u uw foto's gemakkelijker kunt toevoegen aan wereldkaarten en uw reisfoto's met anderen kunt delen.

Dankzij de grote kantelbare monitor kunt u gemakkelijk foto's en films maken vanuit interessante nieuwe standpunten en door de hoge prestaties bij weinig licht (uitbreidbaar tot ISO 25.600) zijn heldere beelden mogelijk in donkere situaties.

 

Kenmerken

 • DX-formaat CMOS-sensor van 24,2 megapixels: Zelfs de fijnste details worden vastgelegd met een verbluffende scherpte.
  DX-formaat CMOS-sensor van 24,2 megapixels

  Ingebouwde Wi-Fi: Stuur beelden rechtstreeks vanaf de D5300 naar een smartphone of tablet zodat u ze gemakkelijk kunt delen. Download eenvoudig de gratis software Wireless Mobile Utility naar uw smartapparaat.*

  Ingebouwde GPS: Voeg geotags met nauwkeurige locatiegegevens toe aan uw beelden. Een fantastische manier om uw reisfoto's te delen!

  Grote kantelbare monitor: Maak uw foto's intrigerender en uw films spannender. Maak opnamen vanuit unieke standpunten met de flexibele draaibare monitor.

  Hoge ISO (100-12.800, uitbreidbaar tot het equivalent van ISO 25.600): Profiteer van de uitstekende prestaties bij weinig licht om gedetailleerde beelden vast te leggen in donkere situaties en maak heldere opnamen van snelbewegende onderwerpen.

  EXPEED 4: Geniet van de snelle werking en opmerkelijk heldere beelden met een voortreffelijke kleurreproductie en verbeterde filmopnamen dankzij Nikon's snelle en krachtige beeldverwerkingsengine.

  D-films: Neem vloeiende Full HD-video's met fijne details op waarop u trots zult zijn (met een beeldsnelheid tot 50p/60p). Continue autofocus bij livebeeld houdt onderwerpen scherp, zelfs bij snelle acties.

  De volle kracht van 24,2 megapixels: Aangezien de beeldsensor van de D5300 speciaal is ontworpen zonder optisch laagdoorlaatfilter (OLPF), wordt de resolutie van 24,2 megapixels optimaal benut om zelfs de fijnste structuren scherp vast te leggen en beelden met ongelooflijk scherpe details te produceren.

  39-punts AF-systeem: Met 39 scherpstelpunten, waaronder negen kruissensoren in het midden, is het autofocussysteem van de D5300 ongelooflijk nauwkeurig. Geavanceerde 3D-tracking zorgt ervoor dat de camera blijft scherpgesteld op zelfs de kleinste onderwerpen, hoe onvoorspelbaar hun bewegingen ook zijn.

  RGB-meetsensor met 2.016 pixels: De zeer nauwkeurige lichtmeetsensor van de D5300 zorgt voor een exacte belichting en zendt de gegevens naar het systeem voor onderwerpherkenning, dat de automatische belichting, autofocus en automatische witbalans optimaliseert voor schitterende resultaten.

  Continu-opnamen van 5 bps: Maak actiefoto's met een hoge snelheid van vijf beelden per seconde en leg vluchtige bewegingen of gezichtsuitdrukkingen exact op het juiste moment vast.

  Grote lcd-monitor met een hoge resolutie: Bekijk elk detail van uw foto's en films op de grote lcd-monitor van 8,1 cm (3,2 inch) met een grote kijkhoek en een hoge resolutie van 1.037.000 beeldpunten. Kadreer of bekijk opnamen en pas speciale effecten toe met een goed zichtbaar beeld, ongeacht of u binnen of buiten opnamen maakt.

  HDMI-uitgang: Sluit de camera rechtstreeks aan op een HD-tv en geniet van uw films en foto's in prachtige HD-beelden. Aangezien de camera compatibel is met HDMI-CEC (Consumer Electronics Control), kunt u de weergave zelfs regelen met de afstandsbediening van de tv.

  Hoge geluidskwaliteit: Neem films op die er niet alleen goed uitzien, maar ook goed klinken. Dankzij de ingebouwde stereomicrofoon en compatibiliteit met Nikon's externe ME-1 stereomicrofoon kunt u gemakkelijk filmopnamen met een helder geluid maken.

  Effectenstand: Maak opvallende foto's en films met behulp van uiteenlopende speciale effecten. Isoleer kleuren zodat ze beter opvallen, zet beelden om in zwart-wit, pas een retro-effect toe of laat gebouwen eruitzien als miniatuurmodellen. U kunt het gekozen effect vooraf bekijken en de sterkte aanpassen terwijl u de opname maakt.

  16 onderwerpstanden: Maak snel perfecte opnamen met uiteenlopende onderwerpstanden, waaronder Sport, Strand en Sneeuw. Selecteer eenvoudig de stand die past bij het onderwerp of de situatie, waarna de camera automatisch de optimale instellingen voor sluitertijd, ISO en diafragma kiest voor prachtige resultaten.

  Prachtige details in situaties met een hoog contrast: Twee standen helpen u details in zowel donkere als lichte delen vast te leggen in situaties met fel licht of bij tegenlicht. HDR (hoog dynamisch bereik) is ideaal voor stilstaande onderwerpen, terwijl Actieve D-Lighting geschikt is voor foto's van bewegende onderwerpen. Bij beide standen kunt u het intensiteitsniveau selecteren.

  Intelligent ontwerp: Dankzij een grote lcd-monitor en een kleine lichte body is het een waar genot om te fotograferen met de D5300. Nikon's superieure ergonomie, duidelijke menu's en knoppen waarmee u met één druk veelgebruikte functies zoals D-film of livebeeld kunt toepassen, staan garant voor een snelle en intuïtieve bediening.

  NIKKOR-objectieven: Profiteer van Nikon's legendarische NIKKOR-objectieven en maak optimaal gebruik van de resolutie van 24,2 megapixels van de camera. Maak foto's met levendige kleuren en een opvallend contrast. Neem films met scherpe details op of experimenteer met filmeffecten.

Meer informatie
Merk Nikon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon D5300 zwart inclusief 18-55/3.5 VR II occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice